Najnovije vesti

KIJA KOCKAR OTVORENO O DEČKU! Otišla i na pregled pa sve obelodanila, a evo zašto STVARNO ne trenira!
Foto: Printscreen Novo jutro

otkrila pravu istinu

KIJA KOCKAR OTVORENO O DEČKU! Otišla i na pregled pa sve obelodanila, a evo zašto STVARNO ne trenira!

Stars

Kristina Kija Kockar kao gošća jedne emisije objasnila je zašto trenutno kasni s poslovnim obavezama, te kakva je dinamika njenog prijateljstva sa Kaćom Živković. Ona je napomenila da stvarno nema dečka, te da je nakon ublažavanja mera vanrednog stanja konačno otišla i na godišnji pregled, te da je - hvala Bogu sve u redu. 

"Ne postoji dečko. I da postoji, mislim da me ne bi nikad mogao sprečiti (da radi). Stvarno nemam dečka", počela je Kija u Novom jutru, pa dodala da se, otkako se vratila iz Amerike, skoro svaki dan čuje sa Katarinom Živković i da su zaista postale dobre prijateljice. 

Tokom vanrednog stanja često je đuskala na društvenim mrežama, a sada je samo - 

"Svi smo se blamirali i dalje se blamiramo, samo što mi stariji smo svesni toga, žao mi je ove dece... pa kad budu bili stariji, jao..." nasmejala se ona, prisećajući se perioda kada je ona bila mlađa, a društvene mreže nisu bile toliko zastupljenje. 

Kija je takođe napomenula da je još uvek suštinski u izolaciji, kao i da zaista ne trenira. Za potrebe jedne emisije se bila i učlanila u jednu teretanu, pa malo i provežbala, a iako joj je prostor blizu mesta gde živi - i te kako joj je potreban podstrek. Sa druge strane, ona kuva - posebno u izolaciji. 

"Nanin krompir", otkrila je ona - kao jedino jelo koje je njena majka "prenela na nju". 

Nakon ublažavanja mera nije radila ništa posebno. Otišla je, pak, na godišnji pregled i sa somehom izjavila da je sve u redu. 

"Išla sam juče da se pregledam, hvala Bogu zdrava sam", zaključila je Kockareva. 

foto: Printscreen Novo jutro

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Novo jutro

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...