SAV OD BELOG ZLATA I PLATINE! Saša Kovačević posle BESNIH KOLA kupio sat koji košta ko JEDAN STAN!
Foto: Printscreen/YT

Godinama želio takav

SAV OD BELOG ZLATA I PLATINE! Saša Kovačević posle BESNIH KOLA kupio sat koji košta ko JEDAN STAN!

Stars -

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, nedavno se navodno počastio luksuznim satom "roleks", koji košta čak 50.000 dolara.

Naime, reč je o satu koji je napravljen od belog zlata i platine, a pevač je ga je pazario u Americi tokom turneje na kojoj je bio pre nekoliko meseci.

"Saša je ljubitelj lepih i skupih stvari, iako u javnosti to ne potencira i nikada se ne hvali materijalnim stvarima", rekao je za izvor blizak Kovačeviću.

Kako nam je rekao, pevač je dugo želeo da ima skupoceni sat, ali je odlučio da ga kupi tek kada bude obezbedio sve drugo što mu je neophodno u životu.

"Godinama je maštao baš o takvom satu, ali kupovina nije dolazila u obzir, iako je uvek dobro zarađivao i imao novca. Njegovi su prioriteti bile pesme, skupi spotovi i ulaganje u karijeru. Takođe, uložio je novac i u svoj studio i produkcijsku kuću, a onda je na red došla i kupovina stana, pa otvaranje restorana u jednom novobeogradskom kompleksu", ispričao je dobro obavešteni izvor.

Takođe, kako nam je rekao, Kovačević je ljubitelj i luksuznih četvorotočkaša, tako da kupovina sata pre automobila nije bila opcija.

"Poznato je da je Sale uvek vozio luksuzne automobile premijum brendova, a tek kada je ispunio dečački san da vozi "porše", na red je došao i sat", ispričao je izvor i dodao da pevač ne voli da se hvali materijalnim stvarima.

foto: Printscreen Ekskluzivno

kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track