LEA KIŠ PRIZNALA DA JOJ JE TEŠKO BEZ ĆERKE: Teško ću podneti Sarinu udaju! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Nije lako

LEA KIŠ PRIZNALA DA JOJ JE TEŠKO BEZ ĆERKE: Teško ću podneti Sarinu udaju! (FOTO)

Stars -

Tek što je vanredno stanje u zemlji ukinuto, voditeljka Lea Kiš Jokić, koja nam svake nedelju ulazi u domove sa svojom TV emisijom, otvorila nam je vrata svoje vikendice na Avali.

foto: Luka Šarac

Naime, otkako im se ćerka Sara Mia osamostalila, Lea se sa suprugom Momom osamila na Voždovcu u porodičnoj kući, ali svaki slobodan trenutak koriste da obnove energiju u prirodi.

foto: Luka Šarac

- Ritam u kojem živimo veoma je brz i dinamičan tako da mi je trebalo vremena da se adaptiram na novonastalu situaciju zbog pandemije koronavirusa. Iako sam mislila da sam savršena majka i supruga i da svojoj porodici pružam sve, u karantinu sam shvatila koliko zapravo vremena provodim u svojim obavezama i koliko dugo nisam napravila neki novi specijalitet, kolač, tortu... Kao i svi, posvetila sam se kući, u kojoj zaista ima mnogo, mnogo posla - počinje priču voditeljka i otkriva šta joj znači boravak u prirodi.

foto: Privatna arhiva

- Avala je zaista oaza našeg mira, priroda je prelepa. Prostor i dvorište učinili su da se ne osećamo potpuno zatvoreno, ali vremenske prilike u martu i aprilu nisu nam baš išle naruku. Svakako da je bilo lakše, uspeli smo da sredimo sve za letnju sezonu - dodaje Lea, koja je 29. marta na simboličan način obeležila rođendan.

foto: Instagram

- Bila sam sa Sarom i Momom i našim Marlijem. Ova je prva godina u mom životu da za rođendan nisam bila s mamom, sestrom i prijateljima. Rođendan je pao na dan kad je bio najduži karantin, za vikend, kad su svi bili u svojim kućama. Tek kad se dese ovako strašne stvari, kao što je ova pandemija, shvatite da neki dani nemaju nikakav značaj i da im možda preterano posvećujemo pažnju. Samo da svo svi živi zdravi ma gde bili - ističe voditeljka, ponosna na ćerku, koja je, iako se osamostalila, period izolacije provela s roditeljima.

foto: Instagram screenshot

- Posvetile smo se jedna drugoj na pravi način. Nismo zajedno kuvale i spremale, ali imale smo vremena da selektujemo garderobu i očistimo ormare. Sara ima svoj stan, ali za vreme izolacije je bila s nama. Nemam problem sa odvajanjem, ali Sara je jedinica i sigurno će nam teško pasti kad se jednog dana uda i krene da gradi svoju novu porodicu - kaže Lea, ponosna na to što je naslednica krenula maminim stopama.

foto: Privatna arhiva

- Uvek sam tu za savet, a na Sari je da li će ga prihvatiti ili ne. Prednost je što se svi u kući bavimo istim poslom, ali i nije lako ponekad. Moj muž je izašao iz duge novinarske karijere i sada je profesor na fakultetu, ali novinarski gen je uvek u nama. Sara Mia i s njim priča mnogo o poslu. Lepo se pozicionirala sa svojom emisijom, a od septembra ćemo je gledati možda u nekim drugim formatima - kaže Lea i za kraj otkriva kako će ove godine izgledati njihov godišnji odmor.

foto: Luka Šarac

- Sigurno nećemo nigde ići, sve što je potrebno imamo nadomak Beograda.

foto: Luka Šarac

Ne bih se upustila u avanturu letovanja bilo gde van Srbije. Avala je naše odredište - zaključuje Lea.

foto: Promo

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track