KIJA JE SAMA PLATILA VERENIČKI PRSTEN, A SLOBA GA SAD PRODAO?! I Jeca ne progovara, a evo kolika je SUMA bila u pitanju!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

tvrdi

KIJA JE SAMA PLATILA VERENIČKI PRSTEN, A SLOBA GA SAD PRODAO?! I Jeca ne progovara, a evo kolika je SUMA bila u pitanju!

Stars -

Slobodan Radanović navodno je prodao verenički prsten koji je svojevremeno poklonio Kiji Kockar, kada j uje pitao da se uda za njega. Naime, prema pisanju domaćih medija, ovaj komad nakita nakon razvoda ostao je kod pevača, a njoj je data mogućnost da ga uzme kad god da to bude poželela.

Međutim kada je, navodi se, zatražila od Slobe taj prsten - ni on ni njegova nova draga tako nešto i ne spominju, kao da se nije ni desilo.

"Kija je sama izabrala i platila prsten kojim ju je Sloba verio! Kad je bila u Dubaiju, videla je taj prsten i za njega iskširala 900 evra. Sloba je trebalo da joj da pare, ali to nikada nije učinio, a sada neće ni prsten da joj vrati", tvrdi izvor blizak bivšim supružnicima.

Kija navodno nije želela nikakvo sećanje na bivšeg muža, pa je tako prsten i ostao kod Slobe. Kada se predomislila, pa zatražila nakit nazad - bilo je kasno. Radanović ga je, navodno, već odavno bio prodao.

"Sloba je posle razvoda rekao Kiji da će čuvati taj prsten i da može da ga uzme kad god bude htela. Kija se nedavno predomislila, pozvala je njihovog zajedničkog menadžera i zamolila da od Slobe uzme taj nakit. Ali on se uporno pravi lud i odbija razgovor na tu temu. Ne znam zašto to radi. Ili je i dalje zaljubljen u Kiju, pa želi nešto njeno da ima ili je u dugovima, pa ga je možda do sada već prodao", zaključio je izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track