KIKI I MIKI BILI ZAJEDNO U PRITVORU?! Ovo je prava istina o drami sa salaša: A on je nosio kačket kao da će da igra GOLF
Foto: Printscreen/Ami G

bez dlake na jeziku

KIKI I MIKI BILI ZAJEDNO U PRITVORU?! Ovo je prava istina o drami sa salaša: A on je nosio kačket kao da će da igra GOLF

Stars -

Miki Đuričić i Kristijan Golubović kao gosti jedne emisije progovorili su o izvesnom privođenju sa salaša, gde je pčelar iz Kupinova svojevremeno radio. Naime, kako su objasnili, policija je zapravo dolazila po momka iz Kikijevog obezbeđenja, jer nije imao ličnu kartu kod sebe.

Budući zadrugari bez pardona objasnili su šta se tačno desilo.

"Pa, došla je policija zbog dečka iz mog obezbeđenja, jer nije imao ličnu kartu... Tada je bila i moja supruga, službena. Mi smo bili gosti kod Mikija gde je radio. Mi smo otišli i sad vidimo da se šunjaju policajci oko katedrale, hoće oni nas da startuju, verovatno da vide da li imamo pištolje... Ovaj (Miki Đuričić) je stavio kačket, kao da igra golf za australijski tim!" nasmejao je on u Amidžiju sve, a pčelar se brzo nadovezao:

"I on kaže njima: 'Alo bre, pa to je Miki iz Kupinova, kako ne znaš za njega!"

foto: Printscreen Amidži šou

Kristijan je zatim dodao da je policajac prokomentarisao kako mu Miki izgleda kao neki opasan tip, na šta je Miki rekao da to nije tačno pa onda ispričao pravu istinu. Njih dvojica su se, naime, samo upoznali na tom salašu i proveli nekoliko dana zajedno na tom mestu.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track