ŽIVOJINOVIĆ DAO DINAR DA UĐE U KOLO, A SAD DAJE DVA DA IZAĐE: Stefane, šta ti se desilo?
Foto: Damir Dervišagić

Šok

ŽIVOJINOVIĆ DAO DINAR DA UĐE U KOLO, A SAD DAJE DVA DA IZAĐE: Stefane, šta ti se desilo?

Stars -

Stefan Živojinović je preko noći odlučio da više ne želi da bude deo javnog života, pa je sebi dao za pravo da preko svojih advokata preti medijima koji su mu pomogli u kratkoj pevačkoj karijeri. Naime, pravnici koje je naslednik Lepe Brene i Slobodana Živojinovića angažovao poslali su dopis našoj redakciji, u kome zahtevaju da se ubuduće njegovo ime i prezime, a ni ono što objavi javno na Instagamu ni slučajno ne objavljuju.

"Želeo bih da obavestim javnost da sam doneo odluku da se povučem sa javne scene i iz javnog života. Prethodnih godina mediji su objavljivali brojne tekstove povodom kojih nisam želeo da pokrećem sudske sporove, iako su mnogi sadržali neistinite informacije koje ovim putem demantujem", stoji u prvom delu saopštenja bez konkretnog navođenja šta su to mediji neistinito objavili, a da je u vezi sa njegovim privatnim životom ili karijerom.

U nastavku saopštenja dojučerašnji pevač je zapretio tužbama.

"Molim sve medije da poštuju moju odluku o povlačenju iz javnosti i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvog objavljivanja informacija o meni, a naročito onih koje zadiru u moju privatnost", poručio je on u svom poslednjem obraćanju za javnost.

foto: Damir Dervišagić

Inače, Stefan je sa redakcijom Kurira oduvek imao korektan odnos.

Govorio je ne samo o svojim poslovnim planovima već i o devojkama, odnosu s roditeljima, putovanjima, pa čak i o otmici. Redovno nas je obaveštavao o svim svojim aktivnostima i ugostio nas je u svom stanu koji je nedavno kupio. Ali to nije sve! I pre nego što je stao na scenu pred mikrofon, Stefan je bio poznat zahvaljujući slavi svojih roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Iako mu se sve u životu složilo tako da mu popularnost u neku ruku bude suđena, on je iz nepoznatih razloga krenuo đonom na medije. Kontaktirali smo i sa njegovom majkom Lepom Brenom i pitali je za komentar na ovo iznenađujuće saopštenje njenog naslednika.

foto: ATA Images

"Poštujem njegovu odluku", napisala je folk zvezda u poruci.

28 godina ima Stefan

3 godine je bio na estradi

Ovako je govorio Stefan

"Volim da pevam i najviše uživam u nastupima i kontaktu s publikom. Pored muzike, imam dosta ideja za neke poslove u buducnosti, ali produkcija nije jedna od njih."

"Ne želim da mi roditelji kupuju pelene za dete, sada želim se poslovno ostvarim, a zatim da osnujem porodicu. To je taman tu negde do tridesete."

"Ima dosta zgodnih i lepih koleginica na estradi, ali ako moram da izdvojim, neka bude Milica Pavlovic, moja snajka Aleksandra Živojinović i Rada Manojlović. Rada ima baš dobru butkicu..."

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track