STARI HRAST POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Anastasija proslavila drvo! (FOTO)
Foto: Printcsreen

ZVEZDA

STARI HRAST POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Anastasija proslavila drvo! (FOTO)

Stars -

Zahvaljujući Ražnatovićevoj, omladina je pohrlila da slika i deli najupečatljivije mesto na njivi u Đurincima. Naime, jedno staro i neobično hrastovo drvo, koje se nalazi nasred njive u selu Đurinci nadomak Beograda, postalo je pravi hit među omladinom na društvenim mrežama nakon što je na tom mestu mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović snimila spot za pesmu "Promašena"!

foto: Printcsreen

Prema svedočenju meštana, ovo drvo oduvek je privlačilo pažnju prolaznika, ali je početkom maja nastala prava pomama za njim, naročito kod mladih. Nakon što je spot objavljen, svi su pohrlili da ga vide, kažu za Kurir meštani Đurinaca.

foto: Printcsreen

Milun Petrović, vlasnik ovog neobičnog drveta, za Kurir kaže da je obavešten o snimanju spota na njegovoj njivi i da mu je veoma drago zbog toga, jer je to drvo generacijama unazad vlasništvo njegove porodice.

foto: Printcsreen

- Drago nam je što je baš u našoj njivi sniman spot za Anastasijinu pesmu. Vodili su računa da ništa ne oštete, njiva nije izgažena, ka njemu vodi jedan putić i oni su bili pažljivi. Ona je u vlasništvu naše porodice generacijama unazad, to hrastovo drvo je staro preko sto godina. Imam šezdeset godina i otkad znam za sebe, to drvo je zbog svoje lepote mamilo pažnju prolaznika - naveo je Petrović.

foto: Printcsreen

Kako saznajemo, pored starog hrasta neretko se slikaju zaljubljeni parovi, a to nam je potvrdila i jedna meštanka.

- Često prolazimo tom ulicom kada idemo ka Sopotu. Iako taj deo Đurinaca nije naseljen jer su tu uglavnom njive, gotovo uvek zateknemo nekoga ko se tu zastane da se slika. Stvarno je prelepo u svako doba godine, to je prizor kakav se viđa samo u filmovima. Drago nam je što se Anastasija opredelila da na ovako lep način promoviše naše mesto - navela je ona.

foto: Printcsreen

Kurir.rs/K.V/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track