ŠOK LJUBAVNE PRIČE NA ESTRADI Zaljubio se na prvi pogled, a onda izbio SKANDAL zbog priče da je vara sa 20 GODINA MLAĐOM
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Veran joj je do kraja

ŠOK LJUBAVNE PRIČE NA ESTRADI Zaljubio se na prvi pogled, a onda izbio SKANDAL zbog priče da je vara sa 20 GODINA MLAĐOM

Stars -

Ljubavne priče srpske estrade su uvek bile zanimljive i izazivale velike pažnje.

Ivan Milenković upoznao je suprugu Micu na jednom od nastupa, posle zabavljanja ljubav su krunisali brakom i predivnim sinom Filipom. Međutim, pre nekoliko godina morao je odlučnoi da demantuje glasine da suprugu vara sa 20 godina mlađom devojkom.

foto: Privatna Arhiva

Momčilo Bajagić Bajagić

U braku sa Emilijom je od 1989, a pre toga su čak sedam godina, a njihova ljubavna priča počela je u gradskom prevozu. Čak ju je pitao da izađu zajedno u nedelju, a ona ga je odbila. "Meni je to bilo kao da me je oladila, ko još ne izlazi nedeljom", ispričao je Bajaga.

foto: Damir Dervišagić

Željko Bebek

Bivši pevač Bijelog dugmeta tri puta se ženio, ali je bila treća sreća. Ružica je od bebeka posle koncerta Bebeku zatražila autogram i taj susret je bio sudbonosan.

foto: Dragan Kadić

Žika Nikolić

Voditelj Šarenice sa Zoranom je u braku više od tri decenije, a upoznali su se na tramvajskoj stanici. "Dok sam čekao tramvaj na kalemegdanu, Zorana je promašila svoju stanicu, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene.

foto: Zorana Jevtić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track