VELJKOVA SVASTIKA VOLI SKUPE STVARI I LUKS PUTOVANJA! Evo ko je u stvari devojka koja je osvojila srce Mirka Šijana
Foto: Printscreen/Instagram

Lepa i vredna

VELJKOVA SVASTIKA VOLI SKUPE STVARI I LUKS PUTOVANJA! Evo ko je u stvari devojka koja je osvojila srce Mirka Šijana

Stars -

Mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić privukla čak 41,2 hiljade pratilaca na Instagramu.

Sadašnja devojka Mirka Šijana, Bojana Rodić jedna je od tri sestre Rodić, među kojima je i Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića sa kojom je 3. juna dobio sina Željka.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, Bojana je već neko vreme u vezi je sa Mirkom Šijanom, inače Veljkovim drugom iz detinjstva.

Kako se čini, a i sudeći po izjavama Mirka i njegove majke Goce Božinovske, Bojana i on su na korak do svadbe.

Ipak, mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić privukla čak 41,2 hiljade pratilaca na Instagramu.

Rodićeva od juna 2017. godine neprestano objavljuje svoje fotografije sa putovanja u kojima neretko ističe svoje izvajano telo, te komentari i lajkovi su u velikom broju ispod svake njene fotografije.

Bojana je bila na luksuznim putovanjima, na nekima je sa sestrama, a na nekima se slikala sama. Neke od destinacija koje je posetila su Las Vegas, Majami, Zanzibar, Tajland, Bali, Pariz... Takođe je primetno da Rodićeva ima i te kako stila, te u svojim skupocenim komadima pozira. Sve fotografije možete pogledati u galeriji.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, porodica Rodić se bavi od proizvodnjom pilića u Titelu i prodaje ih na pijaci. Danijela Rodić je istakla da joj se potencijalni zet Mirko Šijan dopada.

- Zadovoljna sam, divan dečko. Najbitnije je da se oni slažu i da su oni jedno za drugo. Nama je super ovde (smeh) - rekla je Danijela Rodić Bojanina majka, o Mirku Šijanu.

"Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri", kazao je Šijan o vezi sa Bojanom.

foto: Kurir

kurir.rs/blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track