ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBESNELA NAROD: Strpajte je u zatvor, pa nek tamo zavija!
Foto: ATA Images

REVOLT

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBESNELA NAROD: Strpajte je u zatvor, pa nek tamo zavija!

Stars -

Reakcije javnosti na postupak Aleksandre Prijović, koja je u sredu nastupila pred 450 ljudi na jednom beogradskom splavu, bez potvrde preciznog PCR testa da nema koronu, veoma su oštre.

Ispod članka koji je objavljen na portalu Kurir.rs za kratko vreme čitaoci su izrazili na stotine negativnih komentara, u kojim traže reakciju nadležnih organa i pozivaju pevačicu na odgovornost. Zameraju joj što nije otkazala nastup i otišla u samoizolaciju, kako i nalažu pravila dok ne stigne pouzdan rezultat testa, ali ima i onih koji smatraju da su i posetioci splava na kojem je pevala podjednako krivi, jer su znali kakvom se riziku izlažu.

foto: Printscreen

- Neodgovornost treba da ih košta, i to mnogo. Briga njih za koronu, bitno je zezanje. Posle testa na antitela potrebno je da bude 14 dana u izolaciji, a nakon toga potrebno je ponoviti test - glasili su komentari. Bilo je i onih rigoroznih, koji smatraju da bi pevačica zbog svog neodgovornog ponašanja trebalo da završi iza rešetaka.

foto: Printscreen

- Šalji to u zatvor odmah, pa neka tamo zavija. Odmah na robiju 12 godina. Je l' smeju nju uhapsiti? Da li važi zakon za estradu ili samo za nas obične smrtnike? I sad ćemo mi normalni koji poštujemo mere da zbog ovih sedimo opet u kućama 24 sata? Ponovo moram da nosim skafander zbog ovih. Molim državu da stane na rep ovima što se nazivaju estradom. Svojim ponašanjem ugrožavaju ostale - smatraju čitaoci.

foto: ATA Images

Podsetimo, Aleksandra je, kao i mnoge druge javne ličnosti, bila na proslavi kod Svetlane Cece Ražnatović pre osam dana povodom rođenja njenog unuka Željka. Kako je potvrđeno da pevačica i njen sin Veljko imaju kovid 19, kao i Dušica Jakovljević, koja je takođe prisustvovala žurki, to znači da bi svi koji su bili s njima u kontaktu trebalo da se testiraju.

foto: Printscreen

Prijovićka je, po sopstvenom priznanju, uradila test na antitela koji je bio gotov istog dana i pokazao je negativan rezultat. Međutim, taj test je nepouzdan, što se pokazalo na primeru Svetlane Cece Ražnatović i njenog sina Veljka. I oni su najpre radili test na antitela koji je bio negativan, a onda su uradili precizan PCR test preko brisa, koji je pokazao da imaju koronu. I Prija ga je uradila, ali nije sačekala rezultat koji stiže za 48 sati, već je iste večeri otišla na splav da peva i tako ugrozila 450 ljudi.

Negativni Rodići, Lukas i Sanja nemaju koronu

Cela porodica Ražnatović bila je na testiranju jer su tokom proslave koju su organizovali povodom rođenja Veljkovog sina Željka bili u kontaktu sa osobama koje su pozitivne na koronavirus. Pored njih, testirani su i Bogdanini roditelji i sestre, kao i beba Željko, i juče su stigli rezultati koji su pokazali da nemaju koronu.

foto: Printscreen

- Upravo su nam stigli rezultati i, bogu hvala, negativni su! Svi smo negativni, uključujući i Bogdanu i bebicu, i svi smo dobro - rekla je Danijela, Bogdanina majka. Negativan test na koronu imaju i Sanja Đorđević i njena ćerka Ivana, koje su takođe bile na Cecinoj žurki. - Negativne smo, ali samo na koronu - našalila se pevačica. Ni Aca Lukas nema razlog da strahuje. - Negativan sam. Uradio sam sve neophodne analize i sve je u redu. Pa gde će na mene korona - rekao je Lukas.

Ivan Ercegovčević/ foto: ATA Images

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track