SRPSKI DŽET-SET U ŠOKU! Doktorka koja je sebi oduzela život bila je NJIHOV omiljeni hirurg! Ovo je GLAVNI RAZLOG
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

strašno

SRPSKI DŽET-SET U ŠOKU! Doktorka koja je sebi oduzela život bila je NJIHOV omiljeni hirurg! Ovo je GLAVNI RAZLOG

Stars -

Ugledna beogradska doktorka, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koja je bila omiljena u lekarskim krugovima, ali i među pripadnicima srpskog džet-seta, Violeta Skorobać Ašanin (50) oduzela je sebi život u porodičnom stanu u centru Beograda. Bila je omiljeni hirurg estrade, a među njenim klijentima bili su i poznati voditelji, pevači, ali i političari.

Među njenim klijentima bili su Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, kao i manekenka Anika Božić.

foto: Instagram screenshot

Nataša Bekvalac međutim tvrdi da je nije poznavala doktorku. "Ne poznajem tu doktorku. Godinama idem u drugu kliniku", kratko je rekla pevačica.

Violeta je bila izbor srpskih zvezda i zbog tajnosti koju im je garantovala pri intervencijama. Voditeljke Maja Manojlović, Milica Bursać, pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa su cenili metode ulepštanjva doktorke Violete.

Doktorka impresivne biografije je bila omiljena među prijateljima, koji su bili iz svih sfera, a informacija da je izvršila samoubistvo sve ih je potresla i uznemirila. Niko od njih nije mogao da poveruje u prvi mah da je u pitanju samoubistvo jer je Violeta previše volela život i sebe. Iz intervjua koje je davala poslednjih godina ne može ni da se nasluti motiv ovog čina. Imala je srećan brak, obožavala je putovanja i vina. Najbolje od svih je radila korekcije grudi, zbog čega je bila veoma tražena.

foto: diona.rs

Kurir.rs/S.telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track