Najnovije vesti

BOJANA RODIĆ SE PRESELILA KOD ŠIJANA U SURČIN? Goca Božinovska ne krije sreću: Volela bih da dobijem UNUČE kao Ceca!
Foto: Damir Dervišagić

otišla iz titela?

BOJANA RODIĆ SE PRESELILA KOD ŠIJANA U SURČIN? Goca Božinovska ne krije sreću: Volela bih da dobijem UNUČE kao Ceca!

Stars

Mirko Šijan i Bojana Rodić ludi su jedno za drugim i više se uopšte ne odvajaju, a Goci Božinovskoj se snajka iz Titela prošle nedelje navodno uselila u kuću u Surčinu iako su njen sin i sestra Bogdane Ražnatović samo dva meseca zajedno.

Mirko i Bojana imaju ozbiljne planove za budućnost, a oni su zajedno sa mama Gocom slavili to što je postala tetka jer je njena sestra Bogdana rodila sina Željka, pa su zajedno od radosti razbijali čaše po kući u Surčinu.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

"Mirko i Bojana su se baš pronašli, uveliko planiraju zajedničku budućnost, pa je Mirko javno rekao da želi da oženi Bojanu i da joj napravi bebu. Malo pre nego što se Bogdana porodila, Bojana se spakovala i preselila u Surčin. Sada ona i Mirko žive zajedno, a Goca Božinovska je presrećna. Njih dve se mnogo lepo slažu. Čak je Goca rekla da je dobila treću ćerku. Uskoro će da organizije i ručak u Surčinu na kom će da ugosti Bojaninu porodicu. Danijela i Bogdan Rodić su Mirka mnogo lepo prihvatili kao zeta, a jedva čekaju da upoznaju i Gocu, jer im je Bojana baš nahvalila buduću svekrvu. Ne treba uopšte da čudi ako se uskoro pročuje i datum svadbe! Mirko želi da se pored Bojane skrasi i baš kao i Veljko oženi se devojkom iz domaćinske kuće. Veljko i Mirko se već zovu paše!" kaže izvor za Star, a Božinovska ne krije koliko joj se dopada snajka.

foto: Printscreen/Instagram

"Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz jedne poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni. Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako Bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim. Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete, i vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga!"  izjavila je Božinovska.

Kurir.rs / Star / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...