EKSКLUZIVNO! VELJKOVA SVASTIKA BAŠ VOLI ŽESTOKE MOMKE: Evo s kim je Bojana Rodić bila pre Mirka Šijana!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Otkrivamo

EKSКLUZIVNO! VELJKOVA SVASTIKA BAŠ VOLI ŽESTOKE MOMKE: Evo s kim je Bojana Rodić bila pre Mirka Šijana!

Stars -

Bojana Rodić, svastika Veljka Ražnatovića, ima buran ljubavni život koji dosad nije bio poznat javnosti.

foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, rođena sestra Bogdane Ražnatović, snajke Cece Ražnatović, prošlog leta bila je u kratkoj, ali strasnoj vezi sa Stefanom Karićem. Ali to nije sve. Prema rečima njenih bliskih prijateljica, ona je imala romansu i sa Kostadinom Terzićem, naslednikom Zvezdana Terzića, generalnim direktorom Crvene zvezde, s kojim je navodno prevarila tadašnjeg dečka Dejana Savića.

Upoznali se u Tajlandu

foto: Damir Dervišagić

Bojana i Dejan su se upoznali 2017. u Tajlandu. Ona je bila sa sestrom Natašom i drugaricom. Zaljubili su se na prvi pogled jedno u drugo. Zabavljali su se oko tri meseca, zapravo dok Dejan nije saznao da ga je Bojana varala sa Terzićem juniorom. Njih dvoje su se viđali i pre nego što je s Dejanom uplovila u vezu, ali i tokom njihovog zabavljanja. Savić je mladi biznismen koji živi i radi u inostranstvu, a Srbiju dolazi po potrebi. Međutim, Terzić nikada nije hteo da se zna da su on i Rodićeva u vezi, nego joj je rekao da mogu da budu u tajnoj kombinaciji. Veljkova svastika je na to pristala i njihovu vezu je krila, ali njihovi zajednički prijatelji su znali za njihov odnos. Kada ju je Dejan ostavio, ona je odmah otišla u Budvu i bila u apartmanu kod Terzića skoro dve nedelje. Savić je i to saznao jer ima mnogo prijatelja koji su mu javili i slali njihove zajedničke slike sa plaže.

foto: Dragan Kadić

Što se Stefana Karića tiče, Bojana je i s njim bila baš kratko. Znala je da od veze nema ništa, a i on je ubrzo ušao u rijaliti „Zadruga“, gde je i dan-danas jedan od aktivnih učesnika. Mirko je čuo da su bili zajedno, ali je poludeo zato što mu ona to nije sama rekla. Nedavno je izbio kurcšlus jer se sin Goce Božinovske posvađao sa Bojanom zbog Stefana, ali brzo su to izgladili.

Potvrda

Ovim povodom najpre smo kontaktirali sa Stefanovim ocem Osmanom Karićem, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Bojani smo poslali poruku na koju do zaključenja broja nije odgovorila.

foto: Printskrin/Instagram, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Stupili smo u kontakt i sa Savićem putem Instagrama, a on je potvrdio naša saznanja.

- Tačno je to sve što ste saznali. Ne želim ništa više da govorim o toj devojci - kratko je odgovorio Savić.

Mirka ostavila bivša ŠIJAN BIO U VEZI S OLIVEROM

Mirko Šijan je pre Bojane Rodić bio u vezi sa Oliverom Radoičić. Iako je u javnosti odjeknula vest da je Mirko ostavio bivšu devojku zbog Bojane, istina je ipak malo drugačija. Olivera nije javna ličnost, ali je najbolja drugarica Kostadinove sestre Maše Terzić. Sa sinom Goce Božinovske je bila skoro dve godine, a onda je odlučila da stavi tačku zbog učestalih razmirica.

Kurir.rs / Ljiljana Stanišić, Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Privatna arhiva, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja