SLOBA PRESELIO MAJKU DRAGINJU ZA BEOGRAD! A onda je i odložio svadbu sa Jelenom: Evo šta se dešava!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

detalji

SLOBA PRESELIO MAJKU DRAGINJU ZA BEOGRAD! A onda je i odložio svadbu sa Jelenom: Evo šta se dešava!

Stars -

Sloba Radanović rešio je da majku Draginju, koja je nedavno opesirana, više ne ostavlja samu. Kako se navodi, on joj je pronašao dom u blizini njegovog stana u prestonici i svakodnevno je obilazi. Osim toga, zbog smrti oca, planove za slavlje je, za sada, stopirao.

"Sloba je uvek bio brižan i pažljiv prema majci, a naročito joj se posvetio otkako mu je otac preminuo. Draginja je srčani bolesnik, godinama pije lekove i ima dosta problema sa zdravljem. Usledio je problem sa kukom nakon kojeg je završila na operaciji i sledi dugotrajan oporavak. Kako je Slobin otac preminuo i Draginja je ostala da živi sama u Zrenjaninu, pevač je odlučio da je preseli za Beograd da ne bi bila sama, jer on ne može da putuje svaki dan, a želi da joj se nađe pri ruci", otkriva naš izvor i dodaje:

"Za ovaj plan ispričao je devojci Jeleni, a ona se sa njim složila da je najbolje da Draginja bar privremeno ostane blizu njih. Međutim, Slobin stan je jednosoban i prilično skučen, a kako mu partnerka sa decom često dolazi, nema mesta za sve njih. Radanović je razmišljao i o opciji da se preseli, ionako je podstanar, a veći dom bi mu odgovarao. Međutim, nije imao vremena da se tome posveti, a izdavao se manji stan u blizini njegove zgrade na Novom Beogradu, pa je odlučio da tu useli majku."

Kako domaći mediji dalje navode, uz Slobinu i Jeleninu pomoć Draginja se oporavlja nakon operacije kuka, ali i privikava na stan u Beogradu.

"Draginja se polako navikava na novi dom, a oporavak od operacije dobro teče. Nedostaje joj kuća u Zrenjaninu, ali sin i snaja se trude da ne bude usamnjena, te da joj pomognu da se privikne na trenutni boravak u velikom gradu i razdvojenost od komšija i ljudi na koje je navikla. Nakon nekoliko meseci ležanja počela je polako da se kreće pomoću štaka, ali i dalje mora da bude na oprezu. Povremeno izađe i napolje, a Sloba i Jelena joj gotovo svakodnevno dolaze u posetu. Idu u nabavku, kupuju sve što treba i brinu da Draginji ništa ne nedostaje kako bi se što pre oporavila. Više puta dnevno dolaze u posetu, a kad Sloba nastupa nekad dođe Jelena sama. Draginja ju je zavolela i navikla se na nju, podržava tu vezu", ispričao je izvor blizak Radanovićima.

Pevač je, inače, zbog smrti oca odlučio da odloži venčanje sa devojkom Jelenom Đuričanin.

"Zbog očeve smrti Sloba je rešio da odloži svadbu sa Jelenom, ali od venčanja i slavlja nisu odustali. Trebalo je da se uzmu proleća ove godine, ali su se na kraju odlučili za sredinu septembra. Radanović je bio vezan za oca i njegou smrt je baš teško podneo, a iz poštovanja je odlučio da u narednom periodu ne pravi nikakva slavlja. Draginju je ganula sinova odluka da se zbog smrti oca venčanje odloži", zaključio je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track