KARIĆI IPAK SAČUVALI BRAK: Elena se pomirila s Jugoslavom! (FOTO)
Foto: Instagram

Ništa od razvoda

KARIĆI IPAK SAČUVALI BRAK: Elena se pomirila s Jugoslavom! (FOTO)

Stars -

Elena Karaman Karić ponovo je u velikoj ljubavi sa još uvek zvaničnim suprugom Jugoslavom Karićem.

Iako su bili na ivici da okončaju bračni život, dizajnerka i naslednik imperije Karić uspeli su da reše sve nesuglasice. Ako je suditi po fotografijama i snimcima koje su objavljivali i delili jedno drugom tokom proteklog vikenda, u njihovoj zajednici je sada sve u najboljem redu.

Elena i Jugoslav u ljubavi
Elena i Jugoslav u ljubavi foto: Instagram

Supružnici su sa sinom Simonom i Eleninim naslednikom iz prvog braka Lukom Mijatovićem bili na proslavi venčanja bliskih prijatelja na Kosmaju. Odlično su se zabavili, a i ovekovečili svaki trenutak dobrog provoda. Ceremonija je bila organizovana u prirodi, što se Eleni posebno dopalo, s obzirom na to da i ona sama propagira taj način života.

Elena sa sinovima
Elena sa sinovimafoto: Instagram

Dizajnerka je đipala po travi uz muziku Neleta Karajlića, a bila je u opuštenoj haljini i sandalama. Otkako se preselila na velelepno imanje nadomak Avale, Elena je potpuno promenila način života. Pre Jugoslava bila je u bračnoj zajednici s fudbalerom Predragom Mijatovićem, pa potom i sa Andrijom Draškovićem. Sve njene veze bile su burne, a samim tim i medijski vrlo ispraćene, medutim, Elena nikada nije marila za tuđe komentare.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track