TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT STJEPANA HAUSERA! Ljubio je Rozgu, šalio se da je u braku, a tek šta se desilo sa KONOBARICOM
Foto: Zorana Jevtić

detalji

TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT STJEPANA HAUSERA! Ljubio je Rozgu, šalio se da je u braku, a tek šta se desilo sa KONOBARICOM

Stars -

Stjepan Hauser, jedan od najvećih zavodnika s javne scene Hrvatske, sa Jelenom Rozgom nije od septembra 2017. godine. Ova romansa trajala je dve i po godine, a prvi put u javnosti pojavili su se na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015. Malo nakon toga su po prvi put i progovorili o svojoj ljubavi.

Ubrzo nakon tog raskida uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen - tako je bar, navodno, tvrdio neko vreme dok nije izjavio da se samo malo šalio.

Hrvatska je tokom leta danima pisala o novoj devojci Stjepana Hausera, nekadašnjoj misici, hostesi i konobarici Steli Opančar. Stela se tokom leta fotografisala na njegovoj terasi golišava, a hrvatski mediji su pisali da su njih voje u vezi još od decembra prošle godine s obzirom na to da su letos isplivale njihove zajedničke fotografije koje datiraju iz tog vremena, a na kojima se vidi kako se Hauser prisno grli sa konobaricom u jednom zagrebačkom hotelu.

Hauser ove navode, pak, nije komentarisao.

Posle svega on se javno poljubio sa pijanistkinjom Lolom Astanovom. Naime, ponovo su zasvirali zajedno, a njihov novi snimak privukao je veliku pažnju, ne samo zbog fenomenalne izvedbe kompozicije "Za Elizu", već i zbog pomenutnog poljupca kojim su završili video.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track