ROZGA LJUBI 12 GODINA MLAĐEG? Raskinula veridbu sa Hauserom, povezivali je s Huljićem, a evo šta se STVARNO DEŠAVA!
Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

ROZGA LJUBI 12 GODINA MLAĐEG? Raskinula veridbu sa Hauserom, povezivali je s Huljićem, a evo šta se STVARNO DEŠAVA!

Stars -

Jelenu Rozgu posle raskinute veridbe sa Stjepanom Hauserom jedno vreme ponovo su povezivali sa Ivanom, sinom Tončija Huljića, koji je 11 godina mlađi od nje. Međutim, kako se navodi, ona zapravo ljubi 12 godina mlađeg Beograđanina, a tu vezu trudi se da što manje eksponira u javnosti.

"Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete", jasna je svojevremeno bila pevačica, koja nikako nije želela da tuguje i uvek je "glasala za ljubav".

Našla ju je, navodi se, sa 12 godina mlađim.

"Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost", tvrdi izvor jednog magazina, pa nastasvlja: "Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pred tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu", zaključio je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Story/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja