RADANOVIĆEVA VERENICA OBELEŽAVA TERITORIJU! Ščepala ga pred SVIMA i počela strasno da ga LJUBI! (FOTO)
Foto: ATA Images

ŽURKA za pamćenje

RADANOVIĆEVA VERENICA OBELEŽAVA TERITORIJU! Ščepala ga pred SVIMA i počela strasno da ga LJUBI! (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović proslavio je u nedelju uveče ulazak u četvrtu deceniju u jednom prestoničkom restoranu. Brojne kolege došle su na pevačev 30. rođendan, ali najveća zvezda bio je slavljenik i njegova izabranica Jelena Đuričanin.

foto: ATA Images

Radanović je u lokal stigao pre svih kako bi proverio da li je sve u redu, a potom je počeo da dočekuje goste. Pored njegovih saradnika i prijatelja, na proslavu je došla i Dara Bubamara, koja je sočno izljubila Slobu i predala mu poklon. Potom je sela u separe i naručila viski koji je pila kao vodu!

foto: ATA Images

Najveća atrakcija bila je pevačeva devojka. Na sebi je imala dugu zlatnu haljinu, a čim je stigla, pojurila je ka Slobi, ne obazirući se ni na koga drugog. Odmah ga je zagrlila i poljubila, nakon čega su ispozirali fotoreporterima.

foto: ATA Images

Kada se "umorila" od slikanja, počela je da ljubi Radanovića naočigled svih, a on joj je uzvratio.

Inače, Sloba je otkrio da nije slavio rođendan još otkako je bio dete. - Od osnovne škole nisam slavio rođendan. I moja devojka mi je napravila iznenađenje sinoć, ali bih sačuvao za sebe želje - rekao je Sloba. Radanović je ostatak večeri uživao sa prijateljima, a čak se i latio mikrofona i zapevao.

foto: ATA Images

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: ATA images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track