GASTOZ NIJE PREĆUTAO NI DETALJ NOĆI KOJU JE LUNA PROVELA KOD NJEGA! A svi pričaju o Kijinoj doskočici: Lažeš kao niko?!
Foto: Printscreen Amidži šou

bez pardona

GASTOZ NIJE PREĆUTAO NI DETALJ NOĆI KOJU JE LUNA PROVELA KOD NJEGA! A svi pričaju o Kijinoj doskočici: Lažeš kao niko?!

Stars -

Nenad Marinković Gastoz gostujući u jednoj emisiji progovorio je o izvesnoj noći koju je Luna Đogani provela u njegovom stanu. Zbog ovoga zadrugarka je imala ozbiljnih problema sa dečkom Markom Miljkovićem, jer ju je isprva bila prećutala, a zatim su se i brojne laži na tu temu poslagale.

Gastoz je, pak, istakao kako se ništa sporno nije dogodilo, međutim, ono što je privukla najveću pažnju javnosti bila je doskočica Kristine Kije Kockar, koja je takođe bila u studiju.

"Kako lažeš, mamicu ti, lažeš kao niko", prokomentarisala je ona u jednom trenutku njegovog izlaganja u Amidžiju, a kamere su to uhvatile.

Ubrzo, brojni korisnici društvenih mreža pričali su samo o toj doskočici pevačice.

Podsetimo, Gastoz je skočio skoro pa kao oparen pošto mu se "namsetilo" pitanje na tu temu. U jednom trenutku čak je i dodao da "više nema potrebe i da budu drugari", koliko mu je cele te priče, po svemu sudeći, preko glave.

"Da li si se ljubio sa Lunom one večeri kada ju je Marko zvao da se pomire?" glasilo je pitanje za njega, na koje je on odgovorio:

"Ne. Bio sam sa Lunom u stanu, ali realno je bila 'bleja', ne mora svako ko dođe kod mene na gajbu da ima s*ks sa mnom. Bio je Đekson, ne znam ko još. Moja 'gajba', ko nije bio... Ne razumem ništa. Nema potrebe da budemo više i drugari. Ja stvarno nju i dan danas gotivim, ali ništa me ne interesuje da više kažem", zaključio je Gastoz.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track