Najnovije vesti

SAMO DA UNUČE NE BUDE NISKO NA MENE! Radiša Trajković Đani mašta o danu kada će postati DEDA!
Foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

nestrpljiv

SAMO DA UNUČE NE BUDE NISKO NA MENE! Radiša Trajković Đani mašta o danu kada će postati DEDA!

Stars

Radiša Trajković Đani s nestrpljenjem očekuje da postane deda. Njegov sin Miloš Trajković i devojka čekaju bebu, a svadbe zasad neće biti zbog mera predostrižnosti koje su i dalje na snazi zbog virusa korona.

foto: Printscreen Amidži šou

Ipak, to pevaču ne predstavlja problem da planira veselje kada sve prođe, a do tada će se posvetiti pripremama za dolazak unučeta na svet.

foto: Printscreen/Instagram

"U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne detetu, i to mom unučetu. Ja sam s Kosova i mi to sve na vreme uradimo, oženimo se, dobijemo decu i unučiće, pa možemo u njima da uživamo kako dolikuje. Rekao sam sinu: 'Neka je dete živo i zdravo, samo da ne bude nisko na dedu.' Od mene deca nema šta loše da nauče. Mogu samo da budu vredni i dobri ljudi, kao što su i moja deca", kaže pevač.

foto: Printskrin/Instagram

On se osvrnuo i na to što ga ljudi često osuđuju i negativno komentarišu u javnosti. - Svako neka gleda svoju kuću. Takav je naš narod, gleda šta se drugima dešava, a sebe ne gleda. Aman, šta ima ko da mene komentariše. Gledaju šta ja radim, pa brate, zavrni rukave i radi. Svi mogu pošteno da zarade. Najlakše je da se neko dohvati flaše i da padne u očaj. Samo je kod nas sramota da se radi - kaže Đani i nastavlja:

foto: Printscreen

"Preko svi rade sve i svašta. Pa ne mogu svi da pevaju, da budu direktori. Kažu: 'Lako je Đaniju', a gde su svi bili kada je Đani došao s Kosova? Tada nisam imao ni za krofnu. Sve sam sam stekao po belom svetu, pa me nema kući po dva meseca. Sve dok se nisam oznojio, nisam ni zaradio. Nikad nisam bio samoživ, kao sve meni, a ko šiša decu. Meni je porodica na prvom mestu", poručio je pevač.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Printscreen Exkluziv

foto: Kurir

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...