ŠOK-STAJLING TIJANE AJFON! Nije izbacila samo batak: Bila sam u pritvoru 27 dana i to sam MUŠKI PODNELA! (FOTO)
Foto: Printscreen Amidži šou

iznenadila

ŠOK-STAJLING TIJANE AJFON! Nije izbacila samo batak: Bila sam u pritvoru 27 dana i to sam MUŠKI PODNELA! (FOTO)

Stars -

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, kao gošća jedne emisije pojavila se u izuzetno provokativnom izdanju. Grudi na izvolte, izbacila "batak" a kada se u jednom trenutku savila preko rukohvata stolice - i zadnjica joj je sevnula usred programa uživo.

Pokušavajući da razjasni "da li je preveslala Drinu pre hapšenja" kod Bijeljine, još jednom je istakla da se "našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", te da "ništa neće govoriti dok ne pokažu sliku na kojoj se ona vidi u čamcu".

"Bila sam u pritvoru 27 dana. Podnela sam to kao muškarac. Ne kajem se ni zbog čega jer je ovo bila velika škola za mene. U smislu ljubavi, prijatelja, posla napolju. Možda ovo zvuči čudno, ali sam naučila mnoge stvari. Razočarala sam se u neke ljude, ali su me neki i iznenadili. Ja nisam optužena, dok se ne dokaže suprotno, ja nisam kriva", izjavila je bila ona.

"Zahvalna sam svim ljudima tamo, postavili su se ljudski prema meni. Preporučila bih svima, ako morate u zatvor, idite u Bijeljinu. Što se tiče osoba koje su bile sa mnom, ne bih ih komentarisala. Zahvaljujući njima sam ja bila tamo gde sam bila i niko ne zaslužuje da pričam o tome. Tu si uz nekog i onda ti taj neko okrene leđa... Najteži trenutak u zatvoru mi je bio da, ako do srede stigne poziv za sud, onda mi se produžuje pritvor, ako ne, onda ga ukidaju. Ja sam bila anksiozna, vodila sam dnevnik gde sam napisala da rođendan neću dočekati u zatvoru. Ja sam bila u fazonu da leto ne mogu da provedem tu, ne mogu više. Bukvalno mi je kroz glavu prolazilo kako ću da izađem, ne kažem da bih želela da se ubijem, ali gledala sam da li imam staklo, da nekako sebi naudim da bih izašla... Svašta vam prolazi kroz glavu, ali sam ostala jaka psihički", pričala je Tijana u Amidžiju.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Amidži šou

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja