TA MRŠAVA PROVINCIJALKA ČUDNOG SJAJA SE IZBORILA ZA SOPSTVENU BAJKU! Ceca Ražnatović mu neće zaboraviti ove reči! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ponosna

TA MRŠAVA PROVINCIJALKA ČUDNOG SJAJA SE IZBORILA ZA SOPSTVENU BAJKU! Ceca Ražnatović mu neće zaboraviti ove reči! (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović sa velikim ponosom podelila je putem društvene mreže Instagram deo teksta našeg poznatog književnika, koji je svojevremeno bio opisao kako se oseća povodom pevačice. On tvrdi da "u Srbiji svaku Svetlanu koju posebno bole zovu Ceca", te objasnio zašto, a folkerka na to nije ostala imuna.

"Jedan od najlepših srpskih glasova došao je u Beograd iz malog mesta Žitorađa, sa juga Srbije. Pripada devojci koja se hrabro borila i izborila za sopstvenu bajku. Ta vitka, mršava provincijalka ogromnih očiju, čudnog sjaja, našla se 'usred svoje legende', kako to kaže pisac Paolo Koeljo. U Srbiji, svaku Svetlanu koju posebno vole, zovu Ceca. U tom nadimku sa samo četiri slova ima mnogo nežnosti, maženja i bliskosti. Ceca. Neko ko se voli", samo je jedan deo teksta.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track