POSLE 20 DANA OD PRVIH SIMPTOMA: Aleksandar Saša Popović ponovo radio test na koronu, sve priznao na Instagramu (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

OVO SU REZULTATI

POSLE 20 DANA OD PRVIH SIMPTOMA: Aleksandar Saša Popović ponovo radio test na koronu, sve priznao na Instagramu (FOTO)

Stars -

Takmičar "Zvezda Granda" Aleksandar Saša Popović koji je pre tri nedelje javno priznao da je zaražen korona virusom konačno se oporavio.

On je istakao da je test na koronu posle 20 dana - negativan.

"Nakon 20 dana od pojave prvih simptoma, 14 dana kućne samoizolacije, 48 sati nakon retestiranja, moj PCR test je negativan. Već danima osećam se odlično i to bez ikakvih simptoma! Kako jedna naša prijateljica kaže: '14 dana, sa zaraženim suprugom, dvoje male dece, pokušajem fizičkog odvajanja u stanu, i 14 dana zabrane izlaska, u današnjem vremenu uistinu je herojski čin!' Veliku zahvalnost moja porodica duguje, našim prijateljima koji su nas snabdevali namirnicama i svime što nam je bilo potrebno u proteklom periodu...", napisao je on na Instagramu i dodao:

"Takođe hvala svima koji su brinuli za naše zdravstveno stanje, svakodnevno zvali i slali poruke podrške! Iako sam ja lično dobio bitku protiv COVID-19, mnogi ljudi su je izgubili, rat još uvek traje i verujte mi neprijatelj je veoma stvaran, i jako podmukao, tako da vam poručujem ČUVAJTE SE, BUDITE ODGOVORNI I PREMA SEBI I PREMA DRUGIMA! I sve to naravno sa VEROM U BOGA, koji nam je jedini spas."

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track