Najnovije vesti

DETALJ BEZ KOG NIJE MOGLO DA PROĐE KRŠTENJE MALOG ŽELJKA! Ceca je bila oduševljena, a ponosni tata je UZVIKNUO jednu REČ
Foto: Printscreen

ponosan dan za Ražnatoviće

DETALJ BEZ KOG NIJE MOGLO DA PROĐE KRŠTENJE MALOG ŽELJKA! Ceca je bila oduševljena, a ponosni tata je UZVIKNUO jednu REČ

Stars

Bogdana i Veljko Ražnatović kristili su na veliki srpski praznik Petrovdan sina Željka u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu u krugu najmilijih. 

Da je sve u znaku srpstva otkrila je i ponosna baka Svetlana Ceca Ražantović, koja je na Instagramu odelila i tortu na tri sprata koja je obojena u znaku srpske trobojke. 

"Srbija", čuje se u pozadini glas tate Veljka, koji je za svog prvenca sem ove torte obezbedio i nosiljku i kolica koja na sebi imaju neki simbol srpstva. 

Podsetimo, posle krštenja sina Željka Veljko je na društvenoj mreži kumu čestitao, a svima poručio da decu vaspitaju da budu rodoljubi. 

 "Danas, na veliki srpski praznik krstili smo našeg naslednika. Kume, neka je sa srećom! Pravite decu i vaspitavajte da budu rodoljubi. Bog vas blagoslovio sve", napisao je na Instagramu. 

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...