Najnovije vesti

JELENA KOSTOV O BORBI SA KORONOM: Imala sam jezive bolove, tri dana nisam mogla da ustanem iz kreveta!
Foto: Privatna Arhiva

ZARAŽENA

JELENA KOSTOV O BORBI SA KORONOM: Imala sam jezive bolove, tri dana nisam mogla da ustanem iz kreveta!

Stars

Jelena Kostov već dvadeset dana bije bitku sa opakim kovidom 19, otkriva Kurir televizija. Iako se oseća dobro i nema nikakvih tegoba trenutno, poslednji test koji je dobila u utorak pokazao je da je i dalje zaražena. Pevačica je skoro mesec dana u izolaciji i prvi put je progovorila za Kurir televiziju o jezivom iskustvu s koronavirusom, bolovima i mukama kroz koje je prošla.

foto: Privatna Arhiva

- Sad sam dobro. Danas je tačno 19 dana moje borbe s koronom. Najveća sreća je što su mi pluća dobro. Na svojoj koži sam osetila koliko je opak i podmukao ovaj virus. U roku od tri dana nisam znala koji deo me više boli. Nisam mogla da ustanem iz kreveta. Posle toga mi je bilo bolje, ali evo, juče sam dobila test koji je bio pozitivan, tako da sam i dalje u izolaciji - rekla je Jelena juče u emisiji "Puls Srbije".

Potom je opisala kako su izgledale prve tegobe. - Probudio me suv kašalj, bilo je dva ujutru, nisam mogla da zaspim. Prvo sam mislila da je prehlada, ali sutradan nisam mogla da ustanem iz kreveta. Bili su jezivi bolovi u celom telu, nesnosna glavobolja. Nisam mogla da se okrenem, ležala sam samo na leđima. Temperaturu sam imala samo prvog dana. Imala sam i bolove u stomaku - ispričala je Kostovka i dodala da je posle tri dana dobila termin za testiranje u bolnici:

foto: Privatna Arhiva

- Bilo je isto kao sad, gužva. Pozvala sam i zakazali su mi testiranje za treći dan, ali ne bih ni mogla pre toga da odem jer nisam mogla da ustanem iz kreveta. Nisu me hospitalizovali jer su mi pluća dobro, nema ništa na njima, hvala bogu. Imala sam užasan strah kao i svi, jer sam svesna koliko je virus podmukao.

Jelenin suprug Miljan i sin Milija su dobro i zasad nemaju simptome korone. - Najviše sam se plašila zbog deteta. On je dobro, to je najbitnije, suprug je s njim. Prosto je nemoguće da ne viđam dete jer nemam gde da ga ostavim, roditelji su mi stariji i nije preporučljivo da bude s njima - kazala je ona i napomenula da je od samog početka pandemije strogo vodila računa o propisanim merama.

foto: Privatna Arhiva

- Meni su se i smejali jer sam jako poštovala izolaciju. Dva meseca nisam mrdnula is stana, suprug je donosio sve što nam je trebalo. Toliko sam se pazila. Od kada je sve ovo počelo, imala sam samo jedan nastup, jer nisam želela nikoga da dovodim u nezgodnu situaciju i da se izlažemo riziku. Jedino što sam uradila jeste da sam otišla kod roditelja na mesec dana. Toliko sam besna na neke ljude koji su šetali, a znali su da imaju simptome - zaključila je pevačica.

U kontaktu s kolegama Samo Perućica nije imao blage simptome

Jelena je u kontaktu s većinom kolega koji su, kao i ona, bili zaraženi koronavirusom i razmenjivali su iskustva. - Čula sam se s nekim kolegama koji su zaraženi, uglavnom su svi imali blage simptome, osim Ljube Perućice. Dok ljudi ne osete na svojoj koži koliko je to opako, mislim da ne shvataju ozbiljnost situacije - smatra ona.

Ivan Ercegovčević/ foto: Privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...