MIRKO ŠIJAN REŠIO DA SE ŽENI! A mama Goca daje 50.000 € za renoviranje kuće: Sve ima da pršti od LUKSUZA!
Foto: Damir Dervišagić

Opa, bato

MIRKO ŠIJAN REŠIO DA SE ŽENI! A mama Goca daje 50.000 € za renoviranje kuće: Sve ima da pršti od LUKSUZA!

Stars -

Goca Božinovska sprema se da oženi sina Mirka Šijana! On je najavio majci da planira brak s Bojanom Rodić, sestrom Cecine snajke Bogdane Ražnatović, koja se već uselila u njihov porodični dom u Surčinu, a pevačica je rešila da odreši kesu.

Još se nije bacila na organizaciju veselja, jer kako stvari stoje s koronavirusom, to će se dogoditi sledeće godine, ako sve bude kako treba, ali zato je organizovala renoviranje kuće u Surčinu, u kojoj će Šijan nastaviti da živi s Rodićkom nakon venčanja. Ovu vilu svom sinu Mirku i ćerki Zorani ostavio je pokojni otac Zoran Šijan, ali u njoj je nakon razvoda i njegove smrti ostala da živi pevačica s decom.

Goca u svom domu koji će uskoro da preuredi
Goca u svom domu koji će uskoro da preuredifoto: FOTO KURIR

Kako saznajemo, Božinovska i njen sin već su napravili plan renoviranja, a sve će ih koštati oko 50.000 evra. Folk zvezda želi da sve bude novo i doterano kada Bojana Rodić postane njena zvanična snajka. Goca godinama nije ništa radila oko kuće, ali sada, kada je stigla još jedna osoba, mora na njoj da poradi. Ona se nada i unučetu, pa je i to još jedan od razloga što je rešila da neke prostorije u svom domu sredi i da im novi izgled.

Mirko i Bojana su već odabrali nameštaj, a Goca se u to nije mešala.

Goca i njena kuća u Surčinu
Goca i njena kuća u Surčinufoto: Marina Lopičić

Inače, i na bazenu će biti određenih radova. On je već oštećen jer se godinama koristi i došlo je vreme da se sredi. Urediće i dvorište, ubaciće novo cveće i tuje jer pevačica želi da njena snajka ima utisak da živi u bajci. Otkako je u vezi s Mirkom, Bojana uživa kod Goce, koja je voli kao da joj je ćerka. Pevačica je za Kurir Stars nedavno rekla da će ona sve da im sredi što treba, a da je njihov jedini zadatak da joj podare unuče.

Mirko Šijan i njegova devojka Bojana Rodić
Mirko Šijan i njegova devojka Bojana Rodićfoto: Instagram

- Pa ja jedva čekam da vozam kolica i bebu u njima. Šta meni drugo preostaje. Bojana je ista ja, prava je čigrica. Toliko jedno vaspitano, lepo i dobro dete. Vidim da se baš vole i mnogo mi je drago. Imaju, hvala bogu, sve što požele, a ja ću da im sve sredim i uredim, a oni neka uživaju. Moja snajka ne mora ništa da radi, samo neka mi rodi jedno unuče i ja ću biti presrećna. Od Mirka su napravili nekakvog delinkventa i ne znam ti ni ja šta, a on je dobar kao leba. Vredan, poslušan i fin mladić. Jedva čekam da se oženi - rekla je Goca.

I Ceca sredila vilu

foto: Damir Dervišagić

Ceca Ražnatović je takođe renovirala deo vile kada je Bojanina sestra Bogdana postala njena snajka. Nekoliko dana pre venčanja postavila je novu kapiju, a pred rođenje unuka Željka sredila je čitav sprat na kojem borave mladi roditelji i njihova beba.

Željko ima posebnu sobu, koja je sada prilagođena njemu, inače je korišćena ranije za druge namene.

Naslovna strana Stars dodatka
Naslovna strana Stars dodatka foto: Damir Dervišagić

Kurir/Ljiljana Stanišić/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track