DOMINA RASTURILA OMILJEN HRVATSKI PAR! Boris godinama varao glumicu, a sad procurili BIZARNI detalji...
Foto: Printscreen

njih dve radile zajedno!

DOMINA RASTURILA OMILJEN HRVATSKI PAR! Boris godinama varao glumicu, a sad procurili BIZARNI detalji...

Stars -

Razvod muzičara Borisa Rogoznice i voditeljke i glumice Doris Pinčić potresa susednu Hrvatsku, a mediji izveštavaju o svakom njihovom koraku i svim detaljima vezanim za rastanak.

"Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše porodice i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumevanju", potvrdili su razvod na Instagramu.

Kuc, kuc.. Jel nam se to vratilo ljeto? Ono.. Baš baš? ???????

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Iako su koliko prošle godine Doris i Boris izgledali zaljubljeno i idililčno, ove godine se njihov brak srušio preko noći kao kula od karata.

Sve se promenilo tokom proteklog vikenda kada je u javnost procurila intimna prepiska Borisa Rogoznice sa ljubavnicom - kantautorkom Aleksom Ognjenom. Nakon ovog skandala pevač je priznao da je zaista imao aferu sa atraktivnom plavušom, izrazivši kajanje zbog tog poteza.

"Moje poverenje i prijateljstvo iskoriščeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio 'muškim hormonima' i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceoiživot. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana", rekao je on za "Story".

Aleksa je otkrila da je njihova afera trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine, te da je muzičar u početku čak krio da je oženjen.

"Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu", rekla je ona za portal "24sata.hr".

Aleksa je inače poznata i kao "zagrebačka domina", jer je jednom prilikom otkrila kako su kroz njene "domino odaje" prošli direktori velikih kompanija i političari.

Da čitava priča bude još bizarnija, ispostavilo se da su Aleksa i Doris poznanice, mada verovatno površne. Naime, na profilu Borisove ljubavnice postoji fotografija na kojoj su ona i voditeljka zajedno tokom snimanja muzičkog šoua "Zvezdice". Radile su zajedno na televiziji, dok je Boris varao.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track