MIJATOV TEŠIO MIKSI! Isplivala šok-prepiska, ugovara se susret za septembar! Sa OVAKVIM ti treba da budeš! (FOTO)
Foto: Printskrin

iznenadili

MIJATOV TEŠIO MIKSI! Isplivala šok-prepiska, ugovara se susret za septembar! Sa OVAKVIM ti treba da budeš! (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić i Filip Mijatov očito su i dalje u kontaktu, sudeći po prepisci koja je osvanula na ddruštvenim mrežama, a tokom koje je on tešio Miksi. Filip joj je u poruci govorio kako njoj treba dečko koji će da joj pomogne, a ne kojem že davati hiljade i hiljade za kocku, najverovatnije aludirajući na Zolu, s kojim je Miljana nedavno raskinula.

Dok se bruji o burnim detaljima njihovog odnosa i kraha istog, Mijatov je Kulićevoj poručio kako "že videti sve u septembru", napominjući da je spreman da joj pruži prijateljsku ruku.

"Zašto bi bila sa dečkom koji te iskorišćava? Tebi treba dečko koji će da ti pomogne. Dečko sa kojim ćeš da treniraš, koji će da brine za tebe, a ne dečko kome ćeš da daš 10.000, 20.000 da potroši na kocku. Pokazaću ti ja šta tebi treba u septembru. Naravno, drugarski. Uživaj i laku noć", poručio je on, na šta je usledio odgovor:

"Laku noć."

foto: Instagram screenshot

Inače, Kulićeva je bivšem odbrusila putem pomenute društvene mreže, ističući da "više ništa neće moći preko njenog imena da uradi", vidno uznemirena svime što je on izneo u javnost.

"Dotični Zolja mora sada da se brani, pa izmišlja bljuvotine kako bi bio ispraćen. Šalju mi ljudi kako spominje neke procente, kako bi opet, akonto mog imena, ušao u rijaliti. Pa nećeš gnjidice, ako ti je to za utehu, samo laj. Psi laju, vetar nosi!" brecnula se ona.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track