BILA JE NA VRHU, A ONDA JE DOŽIVELA PAKAO! Suprug ju je BRUTALNO pretukao, sve mu oprostila a sad je sa 15 godina mlađim
Foto: P.A./Privatna arhiva

Usponi i padovi!

BILA JE NA VRHU, A ONDA JE DOŽIVELA PAKAO! Suprug ju je BRUTALNO pretukao, sve mu oprostila a sad je sa 15 godina mlađim

Stars -

Maju Marijanu je od ranog detinjstva zanimala muzika i prvi nastup je imala 1992. godine kada je snimila svoj prvi album „Ja nisam devojka lutalica“ za PGP RTS.

Nakon toga je nizala hitove, a od početka karijere se primereno ponašala i sticala je popularnost zahvaljujući dobrom glasu i pesmama.

Maju Marijanu je u maju 2013. pretukao suprug. Kada je stigla u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo oteklo i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, masnice i podlive na licu.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je tada Maja Marijana u policiji.

Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše telesne povrede u Urgentnom centru, a ona je rešila da ga ne prijavi za nasilje. Nakon svega desila se nova neprijatnost. Potom je pokazao svoju agresivnu stranu i prema pevačicinom prijatelju, a tada je definitivno rešila da ga ostavi. On se prvo posvađao sa pevačicom, pa je u besu krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom momentu ga je i šutnuo.

foto: printscreen paparaco lov, Damir Dervišagić

- Nažalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući ga, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život s njim sam definitivno stavila tačku - rekla je tada Maja Marijana.

Nakon što je prošla kroz buran period sa nevenčanim suprugom, od kog je doživela nasilje, Maja Marijana pronašla je utehu pored 15 godina mlađeg novog partnera.

foto: P.A./Privatna arhiva

kurir.rs

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track