PREŽIVAO SAM AGONIJU, SVEŠTENIK MI JE REKAO DA SAM ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Žabac opisao kako se borio sa VIRUSOM!
Foto: Printscreen/Happy

ŠOK DETALJI

PREŽIVAO SAM AGONIJU, SVEŠTENIK MI JE REKAO DA SAM ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Žabac opisao kako se borio sa VIRUSOM!

Stars -

Nemanja Stamatović Žabac, učesnik "Parova“ koji je u rijalitiju bio u emotivnoj vezi sa Milijanom Božić (22), proveo je četiri nedelje u bolnici zaražen korona virusom i za dlaku je izbegao smrt.

On kaže da je u zatvoru bio više od 10 godina, ali da mu je kovid bolnica bolja škola od robije.

foto: Printscreen/Happy

"Bio sam iza rešetaka zbog krađa i to mi je bila dobra lekcija, svojim sinovima sam govorio šta ne smeju da rade. Međutim, u bolnici sam bio četiri nedelje zbog korone i preživeo sam agoniju. Imao sam gušenje, bio sam priključen na kiseonik, a jednog momenta sam maltene umro! Potpuno sam se umirio, nisam imao bolove niti sam video sobu, već samo svetlost koja me obasjava. Kad mi je sestra gurnula braunilu, trgao sam se, a sveštenik preko puta mene mi je rekao da sam za dlaku izbegao smrt", kaže Žabac i dodaje da se svega nagledao.

"Ljudi su kukali, stenjali, halucinirali... Sestre i lekari su davali sve od sebe da svima pomognu. Ja sam toliko oslabio, da mi se stomak zalepio za kičmu! Gledao sam kako žena pored mene umire. Bila je na respiratoru, ali je neprekidno tražila vodu. Sestra je dreknula na nju: "Ne smeš, malopre sam ti dala četiri gutljaja!", ali je ona kasnije nagla flašu i za tili čas je pomodrela i pala! Dotrčali su lekari, ali joj nije bilo spasa", seća se rijaliti takmičar i otkriva da ga je sestra Saška u Požarevcu postrojavala, ali da joj je zahvalan zbog toga.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track