nije joj bilo lako

CECA ISPOŠTOVALA ISIDORINU ŽELJU: Ovako je uputila poslednji pozdrav Bjelici, a jedno nije ISPUŠTALA iz ruku

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović čvrsto držeći buket cveća u rukama, pojavila se na Novom groblju u Beogradu ne bi li uputila poslednji pozdrav Isidori Bjelici.

Poznata spisateljica 5. avgusta je izgubila dugogodišnju bitku sa rakom, a danas će biti ispraćena na večni počinak. Na Novom groblju, na ispraćaju za kremaciju, okupili su se njena porodica - deca Lav i Vila, suprug Nebojša Pajkić, njeni roditelji, brojni prijatelji, rodbina, poštovaoci... kao i brojna poznata lica, među kojima se našla i pevačica.

Sve vreme nosila je zaštitnu masku na licu, kao i tamne naočare za sunce.

Ceca Ražnatović nije se dugo zadržala. Pevačica je ostavila cveće i oprostila se od spisateljice, pa posle svega 15 minuta napustila Novo groblje.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Inače, nešto ranije, na njenom Instagram profilu osvanuo je snimak pevačice na kojem se ona osmehuje. Iako je brzo nestao - bilo je jasno da je na taj način želela da ispoštuje njenu veliku želju:

"Čuvam tvoju poruku... 'pingvi, kada odem... organizuj neku žurku u belom... znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje'... održaću obećanje, biće žurka u belom kada tvoja izmrcvarena duša bude 'na sigurnom'... a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli... Neponovljiva moja pingvi... Anđeli ti sve rane zalečili... ", pisalo je u objavi Zorane Pavić od pre nekoliko dana.

Tako je, s druge strane, operska diva Narodnog pozorišta Tamara Nikezić, koja se isprva na komemoraciji u Sava Centru pojavila skroz u belom, na sahranu Isidore Bjelice došla je u belim pantalonama.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, M.G/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja