KARIĆ POKAZAO SVAKI KUTAK VILE U KOJOJ ŽIVI! Za šank kaže da je NJEGOVA TERITORIJA, a odmara se U KADI!
Foto: Sonja Spasić

čist luksuz

KARIĆ POKAZAO SVAKI KUTAK VILE U KOJOJ ŽIVI! Za šank kaže da je NJEGOVA TERITORIJA, a odmara se U KADI!

Stars -

Stefan Karić napominje da za enterijer porodične vile uopšte nije bio zadužen, kao što je izabranica njegovog oca Osmana, ali i njena majka. Svojom teritorijom smatra šank, gde ume da provede vreme s društvom, a u kupatilu se, kaže, najviše odmara - i to u kadi. Još uvek umoran od rijalitija svakako nije imao problem da zađe u svaki deo kuće, te otkrije mnoge tajne koje ona krije.

"Malo sam neispavan, ali odlično se osećam", počeo je on, sprovodivši ekipu domaćih medija o dnevnog boravka, gde najčešće obavlja ozbiljne razgovore s ocem: "U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vreme, ali kada je nešto delikatno, ovde sastančimo", kaže Karić, koji retko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.

"Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju", izjavljuje bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera: "Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovde sve knjige koje vidite. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvek opušta", kaže Stefan.

S obzirom na to da se na većini komoda i stočića u okviru kuće nalaze šoljice za kafu - evo da li imaju neku posebnu simboliku, kao i da li je ljubitelj kofeina.

"Neke šoljice su donesene sa putovanja, mislim da je jedan paket baš iz Sarajeva. Nisam tip koji voli da pije kafu, jedno vreme sam voleo nes sa društvom da popijem. Postoji dosta antikviteta u domu", iskreno govori Karić, kojem je šank omiljeni deo u prostoriji.

"Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Par puta sam imao te periode, kuća je zahtevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sednem sa svojim društvom, popijemo koju. Ali najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću i da tamo pravimo potpuni rusvaj", priznaje bivši zadrugar, koji zatim pokazuje i specijalni deo koji je služio za praćenje rijalitija dok je on bio u njemu.

"Ovde se najviše gledala 'Zadruga'. Kristina i Osman su stalno pratili moje korake tokom učešća u rijalitiju. Zamerali su mi ishitreno ponašanje i reči koje sam pogrešno izgovarao. Toliko dobro znam svog oca, tako da sam bio siguran šta njemu smeta, a šta prija kada je moje učešće u pitanju", iskreno govori Karić, koji je zatim otišao na sprat do kupatila i svog garderobera.

"U kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem sve šta mi treba i gotov sam za tili čas", govori on.

Stefan se osvrnuo i na čuveni bazen, o kojem se dosta pričalo dok je boravio na rijaliti imanju u Šimanovcima.

"Neverovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovde najviše uživam, opuštam glavu i mozak. Uživala je i moja bivša devojka Ivana Šopić, doduše par dana, ali svakako je uživala ovde i provodila vreme. Biće žurki na bazenu, tek je sad počelo leto i život nakon 'Zadruge", zaključio je on.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja