Najnovije vesti

STEFAN KARIĆ POGOVORIO O KRIMINALU I NANOGICI! Otvoreno pričao o svojoj prošlosti, a evo koje detalj je IZNEO!
Foto: Printscreen

rešio da stavi tačku

STEFAN KARIĆ POGOVORIO O KRIMINALU I NANOGICI! Otvoreno pričao o svojoj prošlosti, a evo koje detalj je IZNEO!

Rijaliti

Stefan Karić je otvoreno pričao o svojoj prošlosti, kriminalu i nanogici. Izneo je detalje koje je do sada malo ko znao.

"Ivani bi preporučio da sedne normalno, ona i Jelena kad su tu, sve se vidi, čak i dijafragma se nekad vidi! Ti si rekla da nećeš pričati nikada loše o tome što si bila sa žestokim momcima, da ne vidiš ništa loše u tome, da li si promenila mišljenje?" upitao je gledalac.

foto: Printscreen

"Ja sam to rekla kada sam pričala o tome šta Stefanu smeta, ja sam rekla i da je taj dečko sa kojim sam ja bila i da je žestok momak, ne vidim problem što sam ja bila sa njim. Ja sam se najviše osećala kada sam tamo volela, ali moramo priznati da sam ja imala žestoke napade, dok sam bila sa Stefanom u vezi, ja nisam imala rešenje za te stvari, kao i sada, kada me pitaju za Ivu, i ja sad pogledam, ne možete protiv više sile... Ako ikad uđem u rijaliti, potrudiću se da se ne zaljubim "rekla je Ivana.

"Stefane, jesi li se povukao iz kriminala? I sam si se hvalio sa nanogicom, nisi to dobio zbog lepog ponašanja" rekao je gledalac.

"Opet si duhovit... Šta da ti kažem, povukao sam se" našalio se Stefan u emisiji "Zadruga - Narod pita"

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...