Najnovije vesti

ESTRADA SE MOLI DA PEVAČICA ŠTO PRE VRATI KIDNAPOVANE SINOVE: Pravda za tog skota mora doći, izdrži Tanja!
Foto: Damir Dervišagić

podrška koleginica

ESTRADA SE MOLI DA PEVAČICA ŠTO PRE VRATI KIDNAPOVANE SINOVE: Pravda za tog skota mora doći, izdrži Tanja!

Stars

Tanja Savić prijavila je policiji u Srbiji i Australiji otmicu svojih maloletnih sinova Maksima i Đorđa i to nekoliko meseci nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo na drugi kontinent, a zatim im zabranio svaki kontakt s majkom.

Kako je konačno rešila da kaže istinu o svom suprugu i otkrije da joj je oduzeo dečake, pevačica Tanja Savić naišla je na veliku podršku svojih koleginica, koje su u razgovoru“ imale jasne poruke za nju.

Podršku joj je među prvima pružila Ana Kokić, koja je i sama majka dvoje dece.

- Odnos muža i žene nikako ne sme da se umeša u odnos oca i majke. Tužno je da deca budu odvojena od roditelja, u ovom slučaju od majke koja im je sada najpotrebnija. Nikada neću razumeti ljude koji decu koriste kao oružje protiv partnera, ne mareći za njihova osećanja i potrebe! Užas, dno dna! Ne smem ni da zamislim kako je Tanji! Molim se da što pre zagrli svoje anđele i da se nikada više ne odvoji od njih - poručila je Kokićeva, čiji stav podržava i mlada zvezda Rialda Karahasanović.

foto: Printscreen/Instagram

- Ovo što se dešava Tanji je jezivo na svakom mogućem nivou. Pitam se kako bi tom Dušanu bilo kao ocu kada bi ona njemu to uradila? Taj čovek nije primer tim dečacima, a ja verujem da će pravda za tog skota doći i da će se ovo završiti u Tanjinu korist - istakla je Rialda i dodala:

- Dete sam razvedenih roditelja, a po njihovom dogovoru brat i ja smo ostali kod majke. Nikada nismo ispaštali zbog njihovog razvoda, a bili smo mali poput Tanjine dece - iskrena je Rialda, čijoj se podršci za Tanju pridružuje i Andreana Čekić.

foto: Instagram screenshot

- Tanju jako volim i ovo što joj se dešava je za svaku osudu. Ne dao bog nikome da se nađe u takvoj situaciji. Ona je žena koja zaslužuje samo najbolje. Šaljem joj veliku podršku i snagu - zaključuje pevačica.

foto: Printscreen/Premijera

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...