ŠOK SNIMAK AFERE LAZIĆU ZAMALO DA UPROPASTI VEZU: Rade objasnio o čemu se radi i da li mu je Mirela Kemez OPROSTILA!
Foto: sonja Spasić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŠOK SNIMAK AFERE LAZIĆU ZAMALO DA UPROPASTI VEZU: Rade objasnio o čemu se radi i da li mu je Mirela Kemez OPROSTILA!

Stars -

SnimakRadeta Lazića sa nepoznatom devojkom u krevetu uzburkao je vezu rijaliti takmičara i sestre Milice Kemez.

Mirela tada nije želela da komentariše navodnu Radetovu preljubu, a sada se oglasio Lazić, pa otkrio kada je spomenuti snimak zapravo nastao, kao i da li su on i Mirela i dalje zajedno.

foto: Sonja Spasić

"Pa ništa, sve je okej između Mirele i mene. Jeste da su nas neki tekstovi u zadnjih nekoliko dana malo uzdrmali, što je i normalno, ali Mirela i ja smo rešili nesuglasice, čak nas je ta situacija još više učvrstila. To što se piše da sam je prevario je čista laž. To se desilo pre nego što smo Mirela i ja započeli našu vezu. Što se tiče dotične druge devojke koja me je snimala, dok sam spavao, da bi imala dokaz, to sve govori o njoj i ne bih da joj dajem prostora i ovo je previše", poručio je Lazić i otkrio da li je izgladio odnos i sa Milicom Kemez, koja ga je javno osudila, nakon što je u medijima videla njegov snimak sa drugom devojkom.

"Sa Milicom sam se malopre čuo, izvinila mi se, jer nije znala situaciju. Kad je videla ujutru snimak, bila je iznervirana i odreagovala je brzopleto. Ja je razumem, ona je veoma vezana za sestru i naravno da joj nije svejedno kad tako nešto pročita", rekao je Rade.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track