Najnovije vesti

JU, AKO NAM BRENA UĐE U FAMILIJU! Porodica Viktorove devojke Sandre ovako priča o Živojinovićima i zetu: Možda se STIDI
Foto: Stefan Stojanović

Iskreno

JU, AKO NAM BRENA UĐE U FAMILIJU! Porodica Viktorove devojke Sandre ovako priča o Živojinovićima i zetu: Možda se STIDI

Stars

Pošto se prvi put oglasio Zvezdan, otac Sandre Miljaković, izabranice Viktora Živojinovića, koji još nije upoznao zeta, ali je ponosan na njega, sada je to uradila i njegova snaja Velimirka.

Supruga Zvezdanovog brata Budimira imala je šta da kaže o poznatom paru.

- Sandra je bila skoro. Ona je divno dete. Stvarno je posvećena porodici i ne libi se ništa da radi. Iako završava škole, ima svoje obaveze, uvek kad dođe ovde, zasuče rukave i prva je u borbenim redovima za posao - ispričala je Velimirka.

foto: ATA Images

- Zeta nisam videla, iskreno da vam kažem. Možda ima svoje obaveze u Beogradu, a možda se i stidi da dođe, tek su godinu dana u vezi. Njih dvoje najbolje znaju šta je dobro za njihovu vezu i kada će porodice da se upoznaju - rekla je ona za "Svet".

- Nije što su moji, ali jako su vredni, radni, pošteni. Završili su sa berbom malina, sad rade na kupinama. Poštena i časna porodica. Ju, ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će da bude prelepo - dodala je Velimirka.

- Do sada naše selo nije bilo nešto naročito poznato, sad će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa divnim Viktorom. Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem - zaključila je.

foto: Stefan Stojanović

kurir.rs/svet

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...