ZERINA SEDI I PLAČE ISPRED POLICIJE! Nakon što je Dado Glišić PUŠTEN, ona otkrila detalje: Sama sam, svi su me OSTAVILI!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

haos

ZERINA SEDI I PLAČE ISPRED POLICIJE! Nakon što je Dado Glišić PUŠTEN, ona otkrila detalje: Sama sam, svi su me OSTAVILI!

Stars -

Pevač Dado Glišić je, kako tvrdi njegova bivša devojka Zerina Hećo, danas uhapšen, ali i odmah pušten na slobodu, a ona je iznela sve detalje.

Kako ona navodi, on je uhapšen pa pušten na slobodu, a Zerina je plakala ispred suda,

"Shvatila sam da moram da se saberem. Pod velikim sam šokom i moram ovo da radim. On je danas prekršio meru zabranu prilaska meni, dobila sam papir da će biti uhapšen. Za pola sata su mi javili da nije uhapšen i da je obećao da više neće da mi prilazi. U policiji imaju sve dokaze. Ja nisam htela te dokaze da iznosim javno, zbog Sare, jer te fotografije i ti snimci, to izgleda katastrofalno. Sara za deset dana treba da krene da pođe u školu... Nema više prijatelja da se slika sa mnom, svi su me ostavili samu, niko nema da me pozove. Zbog Dragoslava Glišića sam izgubila pravo na zdravstvenu zaštitu. Borim se za svoj život, maltretirana sam, ja sam glupača opraštala. Nikog od prijatelja nemam, neka mi se ne javljaju. I Dado i ja smo dobili meru da se ne približavamo jedno drugom na 48 sati. On je mene prijavio kad me je pretukao, za šta imam dokaze. Pretukao me onu noć kad sam mu donela tortu da mu opraštam... Jutros u osam sati, zvoni na interfon, on mi kaže: "Gde si" svojim glasom psihopate, odmah sam pozvala policiju. Policija je došla, ja sam izletela, ne znam šta sam radila. Ja imam 38 kilograma, bolesna sam, pretučena sam i super mi je", rekla je Zerina u obraćanju svojim Instagram pratiocima.

Nakon njen se u lajvu na Instagramu oglasio i pevač koji je demantovao njene reči:

"Mnoge detalje po pitanju ovog navodnog skandala neću da iznosim, mislim da je pametnije dosta. Ne mogu da dajem informacije, neka se smiri neka popije terapiju. Ovo nije rijaliti, ovako se ne rade te stvari. Mislim da nema smisla da ovo radi, meni sebi našim porodicama, nisamo zajedno 5 meseci. Čas briše snimke, pa postavlja. Evo vidite gde sam nisam uhapšen, kući sam, ali joj ništa ne zameram, znam koliko me je volela", rekao je on.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja