POSLE ŠEST MESECI SAM KONAČNO DOŠAO KUĆI! Savo Perović otišao u Crnu Goru, pa odmah objavio selfi sa NJIMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

uživa

POSLE ŠEST MESECI SAM KONAČNO DOŠAO KUĆI! Savo Perović otišao u Crnu Goru, pa odmah objavio selfi sa NJIMA! (FOTO)

Stars -

Iako i dalje vlada epidemija koronavirusa, situacija se polako smiruje, ali i dalje trebamo biti odgovorni. Nedavno su granice sa Crnom Gorom otvorene, te su naši građani sada u mogućnosti da odu na primorje, ali i crnogorski građani mogu bez odlaska u karantin da se vrate u svoju zemlju. To je učinio i bivši zadrugar Savo Perović, koji je posle šest meseci ponovo sa svojim najbližima, a na prvom mestu sa majkom Suzanom, poznatijom kao Blondi.

Savo je ispričao koliko mu je teško palo to što je bio odvojen od svojih najdražih, ali i šta ga je obradovalo kada je stigao u Crnu Goru.

"Posle šest meseci sam konačno došao kući! Jedva sam čekao, moram da priznam da sam poslednja dva meseca čak upao malo u neku vrstu depresije, prehlada me je lomila dva puta, nije bila u pitanju korona, ali bio sam loše jer leto je, prosto, tradicionalno sam leti uvek kući. Karantin nisam želeo jer to tek ne bih podneo, pa sam se nadao do poslednjeg trenutka da će se promeniti nešto kao što i jeste" započinje Savo i nastavlja:

"Sada sam jako srećan jer smo svi na okupu, srećan sam što mogu konačno da plivam, uživam u jutarnjim kafama pored mora i da se sunčam, to je ono što najviše volim. Cela situacija je teška, posla je slabo ali eto, pronalazimo barem malo neke nade i radosti u nekim drugim stvarima. Sve u svemu, prepustio sam se situaciji. Primorje je pusto, prvi put za mojih 29 godina da vidim ovakvu situaciju, s jedne strane prija jer nema gužve, velikog saobraćaja, ali sa druge strane prosto je nekako prirodno da u ovom periodu ima omladine."

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja