ESTRADA NABACILA KILOGRAME! Za 5 meseci ugojile se 20 KG: Jedna javno zakukala, više ne može u svoje farmerke SUROVO JE!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Luka Šarac

ubucile se

ESTRADA NABACILA KILOGRAME! Za 5 meseci ugojile se 20 KG: Jedna javno zakukala, više ne može u svoje farmerke SUROVO JE!

Stars -

I dok je deo estrade u proteklom periodu skinuo suvišne kilograme, pojedine pevačice ne stide se da priznaju da su se tokom proteklih pet meseci, otkako je počeo period izolacije, nabacile kilograme viška.

Među njima je o tome prva otvoreno govorila Nataša Bekvalac, koja je priznala da je iz karantina izašla sa sedam kilograma više.

- Prvi put sam obukla farmerice, iz pidžame nisam izlazila, i suočila se sa surovom realnošću i činjenicom da sam se ugojila sedam kilograma - navela je nedavno Nataša, koja je takođe otkrila i da je zbog toga potražila pomoć nutricioniste.

Uz pomoć izmenjenog režima ishrane, lepa novosadska barbika uvelik vraća staru kilažu.

Pored Nate, ugojila se i Tanja Savić.

Ona je nedavno navela da je zahvaljujući maminoj kuhinji teža za četiri kilograma.

- Može se reći da sam se malo ugojila, ali žena kao žena, uvek može da bude mršavija. Svi mi kuvaju. I majka i snajka, čeka me doručak u krevetu - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

? #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Sanja Đorđević takođe je otvoreno priznala da se u periodu kome nije mogla da nastupa ugojila.

- Dok sam postila nisam se ugojila, ali sam od Vaskrsa dosad nabila više od tri kilograma. Zamislite da nisam postila. Trenirala sam i radila po bašti, ali to je na nervnoj bazi i bez akcije i obaveza. Navikla sam da jedem i sad nikako da stanem. Još malo i krenuću u duge šetnje - rekla je ona za domaće medije.

foto: Printscreen

Pre nego što je ostala u drugom stanju, pevačica i voditeljka Ana Sević takođe se žalila na višak, i to od pet kilograma.

- Dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda - ispričala je ona za medije.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja