Najnovije vesti

TREBALO BI DA VIDITE FACE KADA OVOJ DAMI DOĐE ŽUTA MINUTA: Jelena Tomašević bez dlake na jeziku o PRIVATNOSTI!
Foto: Vladimir Šporčić

IZNELA INTIMU

TREBALO BI DA VIDITE FACE KADA OVOJ DAMI DOĐE ŽUTA MINUTA: Jelena Tomašević bez dlake na jeziku o PRIVATNOSTI!

Stars

Jelena Tomašević priznala je da se i njoj dese situacije koje je izbace iz takta, a posebno je osetljiva na napravdu i tada zna burno da odreaguje.

Vaspitanje koje je dobila iz svoje porodice prenosi na svoju mezimicu Ninu, kojoj detinjstvo sa suprugom Ivanom čini bajkovitim. Iako deluje kao dama koja je staložena, pitali smo je da li njoj nekada dođe žuta minuta i kako to izgleda.

"Uh, trebalo bi da vidite face prisutnih kada ovoj dami naiđe žuta minuta. Bez šale, moja žuta minuta dođe kada sam svedok nekoj nepravdi. Tada, na iznenađenje svih, otvoreno i konkretno kažem šta mislim o datoj situaciji. Uglavnom se svi iznenade, zato što se verovatno od mene očekuje da u ovakvim okolnostima oćutim ili da diplomatski umirim situaciju. Ali naprotiv, ja sve izgovorim onako kako jeste. Ispostavilo se da je to jedino delotvorno u komunikaciji sa nekim ljudima", kaže Jelena Tomašević.

foto: Ana Paunković

Na pitanje koliko je bitno da u teškim trenucima čovek skupi hrabrosti i krene dalje, Jelena kaže:

"Nije samo hrabrost u pitanju, već i odluka, donesena iz ljubavi prema sebi i bližnjima. Jer mislim da samo osoba koja je iscelila sebe od loših iskustava može biti dobra drugima i time im čak i pomoći. U teškim trenucima treba se posebno čuvati malodušnosti, protiv koje se najbolje bori time što skupite snagu i krenete dalje."

Svaki slobodan trenutak Ivan i Jelena provode sa ćerkom Ninom, posebno sada tokom korone. Na pitanje da li je ćerku više razmazio on ili ona, Jelena kaže:

"U prethodnom periodu, posle tempa koji je Nina imala sa onlajn školom, TV časovima i kućnom nastavom, u kojoj smo se Ivan i ja smenjivali, ona je postala još odgovornija i još sposobnija da izdrži momente pod pritiskom. Verovatno ćete ovo isto čuti od mnogih drugih roditelja, jer ovo nije bila prilika da se naša deca razmaze, nego da za neke životne stvari čak i ubrzano sazru."

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...