TATA JE MAJU POSLE AFERE SA OŽENJENIM VRATIO NA AVALU Sad je u svoj stanu koji je dobila od deke, a krevet joj pun OVOGA
Foto: Printscreen

tata joj oprostio sve

TATA JE MAJU POSLE AFERE SA OŽENJENIM VRATIO NA AVALU Sad je u svoj stanu koji je dobila od deke, a krevet joj pun OVOGA

Stars -

Maja Marinković nakon rijalitija dane provodi u svom stanu u prestonici i, kako każe, puni baterije za neke nove pobede.

Pored prostranog dnevnog boravka kroz osmeh priča da, kad je lepo vreme, sa prijateljima često uživa na terasi.

- Volimo da se okupimo. Ovaj stan sam dobila od deke. Kada sam bila mala više vremena sam volela da provodim na Avali, tamo imamo kuću i tu sam išla u školu. Kako sam starija, naravno, više sam vremena provodila ovde - kaže bivša zadrugarka i otkriva da joj je tata oprostio romansu sa oženjenim Janjušem te da je neko vreme bila i pod kaznom.

- Zbog cele situacije iz Zadruge sam bila malo sankcionisana i vratila sam se na Avalu dok se to nije regulisalo, ali opet sam sama u svom stanu. Živim sama i uživam u svom domu, vreme provodim sa svojim društvom koje često dođe. Tata je bio ljut neko vreme, svi grešimo, ali prevazišli smo to i sad ide nabolje - priča Majai dodaje da joj je nakon Zadruge trebalo dosta vremena da se uhoda i vrati svakodnevnim obavezama:

- Trebalo mi je dosta vremena da se adaptiram i da se vratim u realan svet. Ova sezona mi je i dosta teža bila u odnosu na prošlu godinu, ali evo u poslednje vreme provodim dane sa dragim ljudima, izlazim, uživam i radim stvari koje me čine srećnom i prijaju. Dosta vremena provodim sa Draganom Mitar, sa prijateljicama, mamom i tatom, uživam.

?

A post shared by MARIJA MARINKOVIC ??? (@majaamarinkovic) on

Čitam knjige, odmaram, gledam da što više vremena posvetim sebi, da upotpunim vreme. Marinkovićeva spava u krevetu koji je prekriven plišanim medama.

- Dosta stvari još nisam stigla da prebacim ovde u stan, sve je na Avali. Ima dosta poklona koje sam dobila od fanova, ovih dana kad budem imala višak vremena sve ću to da vratim. Samo su plišane igraćke tu, mede - kaže ona kroz osmeh.

Kada su u pitanju planovi za budućnost, nakon što ode na put u Pariz, ova rijaliti zvezda otkriva da će se posvetiti karijeri.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track