NOVA PRAVILA DRŽE SE U TAJNOSTI, ALI JE JEDNO ISPLIVALO: Svi čekaju da vide šta se menja u Zvezdama Granda
Foto: Printscreen

BIĆE ZANIMLJIVO

NOVA PRAVILA DRŽE SE U TAJNOSTI, ALI JE JEDNO ISPLIVALO: Svi čekaju da vide šta se menja u Zvezdama Granda

Stars -

Početkom septembra Saša Popović izabraće uži krug kandidata koji su prošli virtuelne audicije u prethodnom periodu, a koji će se onda pridružiti pevačima iz prethodne sezone.

"Saša će izabrati određeni broj pevača koji će se pridružiti takmičarima koji su u junu stigli do trećeg kruga", navodi izvor blizak produkciji.

Podsetimo, usled širenja korona virusa snimanje "Zvezda Granda" zaustavljeno je u martu mesecu, a kasnije je nastavljeno krajem maja uz nova pravila i određene mere. Saša Popović već tada je najavio da će sezona 2019/2020. biti produžena na još jednu godinu.

"Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad. Vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale u junu, već će biti pomereno za sledeću godinu. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodaćemo druge", objasnio je Saša u maju.

foto: Printscreen/Prva TV

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track