BIVŠE DEVOJKE MOJIH SINOVA SU MI DRUGARICE: Lidija Vukićević iznela PRIVATNE DETALJE, a JEDNO nikad nije radila!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

BIVŠE DEVOJKE MOJIH SINOVA SU MI DRUGARICE: Lidija Vukićević iznela PRIVATNE DETALJE, a JEDNO nikad nije radila!

Stars -

Lidija Vukićević sa sinovima Davidom i Andrejem ima otvoren odnos, a ne krije da je u sjajnom odnosu i sa njihovim devojkama, čak i onda kada postanu bivše.

Ona kaže da je svaki dan razgovarala sa svojom decom.

"Zaista sam se ozbiljno bavila decom na pravi način. Možda nisam ona majka koja je svaki dan kuvala supu i meso, ali sam svaki dan razgovarala sa njima. Svaki dan sam morala da ih osetim, da vidim šta se dešavalo sa njima, pogotovo kada su bili u pubertetu. Sada mi je mnogo lakše sa njima, svoji su ljudi, lepo vaspitani. Ali, verujte mi, to je sve zato što sam se bavila njima tokom njihovog odrastanja", tvrdi glumica, koja kroz smeh odgovara na pitanje da li je stroga kada su izbori njenih sinova u pitanju.

"Kakvi stroga svekrva... Ja sam srećna kada su i oni srećni. Sve bivše devojke mojih sinova su moje drugarice, one dolaze kod mene, pričam sa njima. Nikada im se u izbor devojaka nisam mešala. Mogu da me pitaju za savet, ali ne namećem svoje mišljenje. Greška je kada se majke guraju gde im nije mesto", objašnjava Lidija u emisiji "deToxic".

foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track