ZERINA HEĆO TRAŽI POSAO, OSTALA BEZ PARA! Pred polazak ćerke u prvi razred, JAVNO iznela sve: Nije me sramota! (FOTO)
Foto: Printscreen

oglasila se

ZERINA HEĆO TRAŽI POSAO, OSTALA BEZ PARA! Pred polazak ćerke u prvi razred, JAVNO iznela sve: Nije me sramota! (FOTO)

Stars -

Zerina Hećo se oglasila na svom Instagram profilu tražeći pomoć. Naime, ona traži posao jer joj je novac neophodan.

" Ne, nije me sramota da tražim posao, jer mi je novac potreban. Ne želim poklone, niti bilo kakav novac, kako se govori i priča, "na svoju tužnu priču". Kao što sam uvek pošteno zarađivala i sada ću, jer mi je potrebno" istakla je Hećova.

foto: Printscreen

Zerina se obračunala sa onima koji govore da je nešto stekla, mimo svog truda i rada i naglasila da ne traži milostinju, već posao.

"Mogu ja da radim i hoću. Za dušebrižnike, ne brinite, ne primam novac na bilo kakav način u vidu poklona ili bilo čega. Ne tražim finansijsku pomoć, tražim posao. I ne, nije me sramota. Radila je Zerina i u šanku, čistila je Zerna i stanove, brinula se Zerina i o starijima. Od 18. godine, Zerina radi pošteno. E, to što sam stigla tu gde jesam, nije dragi moji, preko ničijeg kreveta. Neka se javi taj preko koga sam ja dobila nešto, slobodno. Neka se javi taj koji je bio sa mnom, pa platio. Neka se javi ta osoba kojoj sam ja odmogla. Neka se oglase ti, ako postoje. Živa sam i dišem. Tek ću da dišem. Imam i za koga" završila je Zerina aludirajući na kćerku koja sutra polazi u prvi razred.

foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track