STUDENTI JOJ POVERILI ULOGU: Kija Kockar igra sebe u filmu "Ludnica subotnje večeri"
Foto: Printscreen/Instagram

GLUMICA

STUDENTI JOJ POVERILI ULOGU: Kija Kockar igra sebe u filmu "Ludnica subotnje večeri"

Stars -

Kristina Kija Kockar dobila je priliku da prikaže svoj lik u filmu "Ludnica subotnje večeri", u režiji studenata druge godine Fakulteta dramskih umetnosti, rame uz rame s Rastkom Jankovićem, Evom Ras, Milanom Pejićem.

Prva klapa je već pala pre nekoliko dana na Kosančićevom vencu. U pitanju je ispitni kratkometražni film, a komisiji koja ga je odobrila za realizaciju predstavljen je kao ženska verzija filma "Mamurluk u Las Vegasu". Tri devojke iz malog mesta, koje nisu nikada bile u Beogradu, kreću put glavnog grada kako bi došle na umetničku izložbu, ali izmeštene iz svog okruženja, njih tri upadaju u veliki broj komičnih i apsurdnih situacija, shvatajući da život na visokoj nozi nije pun šljokica kao što su zamišljale.

foto: ATA Images

Glavne uloge tumače mlade zvezde širokoj publici poznate po istaknutim ulogama u popularnim televizijskim serijama - Matea Milosavljević iz serije "Igra sudbine", kao i Andrea Ržaničanin i Gordana Paunović, obe iz "Vojne akademije". Poseban kuriozitet filma svakako je specijalni gost Kija Kockar, koja igra sebe!

- Veoma mi je drago što su mene izabrali. To je kratkometražni film, komedija, u kojoj glumim sebe. Pored mene će biti i ostali afirmisani glumci i mnogo sam ponosna - rekla je Kockareva za Kurir.

foto: Printscreen/Ami G

Film režira mladi reditelj Goran Nikolić, poznat po svojim kratkim filmovima kao što su čuveni "Život po Moskriju", i "Nekako s proljeća", a uskoro se očekuje i njegov dugometražni prvenac, istorijski film "Heroji". Ovo će Kiji biti prvi put da se pokaže na velikom platnu, mada je već imala glumačko iskustvo. Skoro se oprobala u predstavi "Ko ti trese trešnjicu", gde igra Trešnjicu. Tada je rekla da je bila u pregovorima i za jednu seriju, ali da je za nju pozorište izazovnije. - Dobila sam ponudu da glumim i u jednoj seriji, ali ništa nije finalizovano. Iskreno, pozorište mi je sad mnogo izazovnije, jer je sve pred publikom. Uzbuđena sam zbog celog projekta. Da se na kraju razumemo, moj poziv je i dalje pevanje. Uskoro izbacujem i tri nove pesme. Imam i zakazane nastupe, ali videćemo zbog pandemije kako će funkcionisati sve - kazala nam je pevačica.

Uspešna

Od stjuardese, preko prevarene žene, do šou-biznisa

Pre nego što je javnost čula za ime Kije Kockar, ona je živela mirnim životom i radila kao stjuardesa u domaćoj avio-kompaniji, ali i u stranim. Tada je bila u braku s pevačem Slobom Radanovićem. Ali sve se preokrenulo njegovim ulaskom u prvu sezonu rijalitija "Zadruga". Preko noći se zaljubio u Lunu Đogani i s njom je javno varao suprugu Kiju.

Onda je i Kockareva ušla u šou-program i nacija je mesecima bila uz prevarenu ženu i navijala za njenu pobedu. Tako se i desilo. Kija je trijumfovala i osvojila ukupno oko 150.000 evra nagrade. Potom je napisala autobiografiju "Moj potpis", od koje je zarada procenjena na 20.000 evra. Snimila je nekoliko uspešnih singlova i nastupa širom Evrope kao pevačica, a imala je i turneju po Americi, koja je trajala nekoliko meseci. Njen nastup košta 4.000 evra.

foto: Printscreen/Premijera

O filmu "Mamurluk u Las Vegasu"

Osvojio Zlatni globus

"Mamurluk u Las Vegasu", film po kojem se snima ženska verzija u Srbiji, komedija je iz 2009. koja je osvojila Zlatni globus za najbolji igrani film i još nekoliko MTV priznanja. Glavnu ulogu igrao je Bredli Kuper. Radnja filma dešava se dva dana pre venčanja jednog od likova Daga, koji odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Filom i Stjuom (Bredli Kuper i Ed Helms) na ludo momačko veče, za koje su se zakleli da ga nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sledećeg jutra probude sa nezapamćenim mamurlukom, niko od njih ne može da se seti ničega. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Daga nema nigde!

foto: Profimedia

Ivan Ercegovčević / foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track