DARA JE BILA TONIJU DEČAČKI SAN I ONA MU GA OSTVARILA! Ovako na Maldivima pevačica uživa sa 24 godine mlađim BIZNISMENOM
Foto: Printscreen

Opuštanje za sve pare

DARA JE BILA TONIJU DEČAČKI SAN I ONA MU GA OSTVARILA! Ovako na Maldivima pevačica uživa sa 24 godine mlađim BIZNISMENOM

Stars -


Pogledajte kako izgleda dan Dare Bubamare i njenog, 24 godine mlađeg, dečka: Par uživa i ne krije!

Dara Bubamara letuje na Maldivima sa novim, dvadeset i četiri godine mlađim dečkom Tonijem. Pevačica je htela da sakrije vezu sa mladim biznismenom, međutim, zanos i masovno fotografisanje ju je odalo.

Toni je pohađao privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu. Prema saznanjima izvora bliskog sadašnjem dečku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

Dara i njen navodno novi dečko uživaju u ljubavi i zajedničkim aktivnostima, a sve to i dele sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Ovo je na Instagramu objavio Toni.

A i Dara Bubamara je zaronila u dubine predivnog mora.

???

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara ostvarila Toniju dečački san

Mladom Toniju je Dara godinama bila tiha patnja. Kada je koliko toliko sazreo i oslobodio se, skupio je hrabrosti da kontaktira s njom.

- Toni oduvek voli pevačice i, da kažem, to visoko društvo. Dara mu je, što se kaže, dečački san. Ali vidite "ko čeka, taj dočeka". Odlepio je za njom. Ako ćemo iskreno, ima i za čim da odlepi, Dara je živa vatra - rekao je Tonijev prijatelj za S.telegraf.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja