DOBILA ŠAMAR OD DEČKA, OTAC JE SE ODREKAO, IMALA ODNOSE JAVNO: Ovako je Dalila od rijaliti zvezde postala PREDUZETNICA!
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

DOBILA ŠAMAR OD DEČKA, OTAC JE SE ODREKAO, IMALA ODNOSE JAVNO: Ovako je Dalila od rijaliti zvezde postala PREDUZETNICA!

Stars -

Dalila Dragojević proslavila se u rijalitiju, a njena porodična priča sve je šokirala.

Ona ispričala je i to da je njen otac bio sklon piću, kocki i svemu onome što kafanski život nosio sa sobom. Međutim, jednog dana, kada je ona već bila u pubertetu, njen otac se preko noći promenio. Pozlilo mu je, povraćao je krv, iako je doktor rekao da nema zdravstvenih problema. Potom se okrenuo islamskoj veri. Počeo je da proučava Kuran i da živi u skladu sa pravilima koje vera nalaže.

foto: Printscreen/Youtube

Prvi put je ušla u rijaliti u četvrtoj sezoni "Parova", a tada je između ostalog bila u svađi sa Senadom Nurkić poznatijom kao Maca Diskrecija, tako da su i svađe između njih dve stalno eskalirale.

U petoj sezoni se već pokazuje kao bolja, a ako je sudeći po osvojenom prvom mestu, onda i najbolja. Uspela je da kući ode bogatija za 30.000 evra.

Tokom "Parova" postala je prepoznatljiva po vezi sa Mladenom Vuletićem, koji joj je jedne večeri snažno udario šamar, što je tada bio šok za gledaoce kraj malih ekrana. Mnogi su tada osudili njegov nasilnički postupak prema Dalili, ali je ona ipak nakon toga odlučila da mu oprosti brutalan udarac i da svoju vezu nastavi dalje.

foto: Printscreen

Jedan od još većih skandala je onaj kada je otac odlučio da se odrekne ćerke. Naime, Huso se odrekao Dalile kada je saznao da ulazi u rijaliti. Tek nakon izvesnog vremena njih dvoje su se pomirili i zakopali sve ratne sekire.

Nakon i šeste sezone "Parova", Mujićeva je kročila na imanje u Šimanovcima. Postala je učesnik "Zadruge 3". Izjasnili su se da je osnovni motiv za ulazak u rijaliti novac. Dobili su dobru ponudu i odlučili da je prihvate. U žižu interesovanja javnosti ponovo su došli neraščišćeni porodični odnosi Dalile, Dejana i porodice Dragojević. Međutim oni su nakon nekoliko nedelja diskvalifikovani, jer su svojevoljno odlučili da napuste projekat.

Njoj nisu bili ni strani intimni odnosi, te je tako tokom boravka po rijalitijima razmenjivala strasti između ostalog i sa svojim sadašnjim suprugom Dejanom.

Na kraju krajeva, kada se svi ovi detalji iz biografije ponište - vređanje, tuče i intimni odnosi, dolazimo do toga da Dalila više nije rijaliti igrač koji je bio spreman na sve, nego preduzetnica čija burna prošlost ostaje u drugom planu nakon što će uskoro otvoriti salon lepote.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track