PRODUKCIJI GRANDA SE PRIDRUŽUJE VELIKO IME! Saša Popović otkrio ko je novi član koji će voditi grupu od 120 takmičara!
Foto: Dragana Udovičić

rekao

PRODUKCIJI GRANDA SE PRIDRUŽUJE VELIKO IME! Saša Popović otkrio ko je novi član koji će voditi grupu od 120 takmičara!

Stars -

Saša Popović je otkrio koje veliko ime će biti pojačanje Grand produkcije.

Naime, on je na to mesto postavio muzičkog producenta Aleksandara Milića Milia koji će ujedno biti i deo velikog muzičkog spektakla „Zvezde Granda“ i radiće na razvoju mladih talenata.

foto: Printscreen

Mili dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije Granda, a u novi ciklus „Zvezda granda“ donosi veliku novinu - vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom nadmetanju.

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde.

"Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred!" ističe Mili, a ovim povodom se oglasio i Saša Popović.

"Domaća muzička scena se ne može zamisliti bez Milijevog imena, veliki broj hitova nastalih godinama unazad nosi njegov potpis i zato je bilo prirodno da takvog profesionalca dovedemo u Grand, i da nastavimo da zajedno razvijamo produkciju, kako u Srbiji, tako u inostranstvu" kaže kreativni direktor Granda Saša Popović koji ne krije da je zbog ovog transfera jako srećan.

foto: Ana Paunković, Nebojša Mandić

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track