GOCA OTVORENO: Zbog Žapca sam prošla kroz pakao

GOCA OTVORENO: Zbog Žapca sam prošla kroz pakao

Stars -
Hvala Bogu, Nebojša se sjajno oporavio. Potpuno je u funkciji, krvna slika mu je odlična. Čak mu je i kosa porasla, uskoro će ponovo imati loknice koje obožavam, rekla je Božinovska

Goca Božinovska (47) kaže da je zbog teškog ranjavanja Nebojše Tubića Žapca 9. maja u Novom Sadu, s kojim više od decenije deli dobro i zlo, prošla kroz pakao.

Božinovska kaže da o mnogim stvarima ne može da priča, jer je istraga o napadu na njega još u toku te da ne može da otkrije ni gde je on sada, jer je dobro čuvan.

- Nema razloga da me iko gleda kao paćenicu i mučenicu, jer to nisam. Od kada se Žabac probudio iz kome, ne prestajem da pevam i igram. Kad je došao sebi, rekao mi je sa prekorom: “Ti svaki dan pevaš i igraš, a meni nije dobro.” Pa šta da radim? Da kukam i cmizdrim, pa da i ja završim u bolnici ili ludnici? Danima sam se uz njegovu bolesničku postelju veselila se. Odvrnem Bijelo dugme, pa – udri brigu na veselje dok ne spadnem s nogu. Da sam poklekla, gde bi on bio i kako bi mu bilo? Ovako, sad ni njemu osmeh ne silazi s lica – kaže Božinovska za Vesti.

Božinovska je dodala da je sa Nebojšom u vezi više od deset godina.

" Pored šestoro dece, ja da se udajem? Nisam valjda poludela! Nisam stala pred oltar ni sa očevima svoje dece, pa neću ni sad. Ništa u životu neću da planiram. Samo mi je važno da su mi deca živa i zdrava. Hvala Bogu, Nebojša se sjajno oporavio. Potpuno je u funkciji, krvna slika mu je odlična. Čak mu je i kosa porasla, uskoro će ponovo imati loknice koje obožavam. Možda je neko mislio da će me slomiti sve to što se desilo sa njim, zato što sam mnogo osetljiva. Ali, žilava sam ja, ništa me ne može slomiti!", rekla je Božinovska za Vesti.

On je dodala da nema mnogo prijatelja.

"Imam moju Branku iz Novog Sada, još dve prijateljice i moju Zlatu Petrović, koja je deo mene. Bilo šta da mi zatreba, znam da mogu da se oslonim na Šijanove prijatelje i da računam na njih. Uvek mogu da ih pozovem i zatražim pomoć. Ali, vrlo retko to činim. Bilo je trenutaka kada sam morala da ih pozovem, ali, sve što mogu, rešavam sama. Nikada nisam zloupotrebljavala prijateljstva. Sa svim Šijanovim drugarima sam u dobrim, iako se retko čujemo i vidimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja