REKLI SU MI DA SAM PRELEŽALA KORONU! Barbara Šegetin otkrila da je bila ZARAŽENA, evo kako se manekenka sada OSEĆA!
Foto: Printscreen

u bolnici je tek saznala

REKLI SU MI DA SAM PRELEŽALA KORONU! Barbara Šegetin otkrila da je bila ZARAŽENA, evo kako se manekenka sada OSEĆA!

Stars -

Hrvatska manekenka Barbara Šegetin, nekadašnja učesnica "Velikog brata", otkrila je da je preležala korona virus. Kako i sama kaže, simptome je osetila tokom odmora u Crnoj Gori.

"U apartmanu smo stalno palile klimu. I jedan dan izgubim čulo mirisa i ukusa. Mislila sam da je neka upala zbog klime. I dobijem temperaturu 37,5. Povišenu temperaturu imala sam dan, dva. Bila sam uverena da je zbog klime. Ipak, miris mi se nije vraćao", ispričala je ona.

Sve se ovo dešavalo pre mesec dana, a po povratku u Beograd, gde živi, uradila je prvi test, koji je bio negativan. Međutim, nakon toga se ponovo testirala i tada se pokazalo da je pozitivna na korona virus.

"Na moje insistiranje otišla sam u bolnicu da slučajno ne zarazim mamu koja je trenutno s nama u Beogradu. Jer mi se nije vraćao miris. Nalaz je bio negativan. No, čulo mirisa mi se još nije vratilo. Opet sam krenula u Crnu Goru da se još malo okupam i osunčam. Uradim obavezan test u Beogradu pre ulaska u avion. I pozitivno. U bolnici su mi rekli da sam zapravo preležala koronu", rekla je manekenka.

Kako kaže, nije sigurna gde se zarazila.

"Ko zna, možda u nekom restoranu ili klubu. Poslednji test, koji je pokazao da sam preležala, sam radila u subotu. Ukus mi se vratio, ali miris samo dvadeset odsto. I intenzivno osećam mirise, poput acetona", kaže Barbara.

Kurir.rs / 24sata.hr / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track